Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
büyük harflerde i olmadığını biliyorum yinede uyrın için sğol ama ben adidasın resmi sitesinde kullanıldığını gördüğüm için kullandım .... sizde ben yalan söylüyormuşum gibi resim koymuşsunuz oraya resmi büyültüm bakarsanız görebilirsiniz..
bu sitede yapılan yorumlarda sizin ve bikaç kişide böyle negatifleştirici eleştiriden çok hata aramaya yönelik yorumlar görüyorum bunun nedeni nedir acep yani UNIT veya UNiT ne dir bumudur sizin eleştri anlayışınız..???neyin ispatı peşindesiniz
bu sitede yapılan yorumlarda sizin ve bikaç kişide böyle negatifleştirici eleştiriden çok hata aramaya yönelik yorumlar görüyorum bunun nedeni nedir acep yani UNIT veya UNiT ne dir bumudur sizin eleştri anlayışınız..???neyin ispatı peşindesiniz
Doğruyu göstermezsek sonumuz yanlış olmaz mı? Buyrun benim yanlışlarımı da siz gösterin ki sizin gibi yakınacağımı da düşünmeyin. Aksine mutlu olur hatamı düzeltirim.