Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2 vector çalışmam :D

ples

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar en baştan söylemek istiyorum corelde tam olarak boyama yapadığım için önce corelde çizip sonra photoshop'ta renklendirdim ama yinede eğlenceliydi :D ilk defa resim yüklüyorum umarım doğru yapmışımdır :nerd:
qqqqqqqu.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
vector12.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nur

Benzer konular

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok emek harcamışsınız TRACE de çevirme yapmak için birde corelde renklendirme yapmıyor ne demek kullanmayı bilmediğiniz bir programın arkasından konuşmak dinimizce günahtır...

ahmetbroke

🏅Acemi Tasarımcı🏅
günah kısmına deyilde öteki kısımlara katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: Nur

ples

🌱Yeni Üye🌱
TRACE ta böyle bi netlik yakalayamıyorum en azından hem hangimiz peygamberizki günaha girmeden hayatta başarılı olalım dimi ama ?

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar en baştan söylemek istiyorum corelde tam olarak boyama yapamadığım için önce corelde çizip sonra photoshop'ta renklendirdim ama yinede eğlenceliydi :D ilk defa resim yüklüyorum umarım doğru yapmışımdır

bir açıklama yapmam gerek çünkü konu CorelDRAW;
corel draw için şöyle ütopik bir benzetme yapmak mümkün olur, şöyle bir düşünün hem denizaltında, hem denizüstünde, hem havada hemde karada giden bir araçtır ve bu araç ne kadar fonksiyonel ne kadar mükemmel olursa olsun kullanıcı faktörü çok önemlidir. ama boyama diye tabir ettiğiniz, sandığınız kadar zor değildir corel' de...
çalışma hakkında bir kaç şey söylemek gerekirse; Gelişime açık, daha temiz ve beğeni toplayan işler zamanla oluşacaktır, dırmak yok tabii ki :)

ples

🌱Yeni Üye🌱
bir açıklama yapmam gerek çünkü konu CorelDRAW;
corel draw için şöyle ütopik bir benzetme yapmak mümkün olur, şöyle bir düşünün hem denizaltında, hem denizüstünde, hem havada hemde karada giden bir araçtır ve bu araç ne kadar fonksiyonel ne kadar mükemmel olursa olsun kullanıcı faktörü çok önemlidir. ama boyama diye tabir ettiğiniz, sandığınız kadar zor değildir corel' de...
çalışma hakkında bir kaç şey söylemek gerekirse; Gelişime açık, daha temiz ve beğeni toplayan işler zamanla oluşacaktır, dırmak yok tabii ki :)
etrafımda bana öğreten veya göstericek biri olmadığı için elimden geleni yapıyorum. sağolasın olumlu yorumların ve desteklerin için :) inş. çünkü zevk alarak yaptığım bir iş :D