Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2009 yılı imsakiyeniz il il

Yeş¡l

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet arkadaşlar il il 2009 yılı imsakiye cizelgesi hazır sizlerle paylaşmak istedim şayet yeri yanlış ise özr dilerim yönetimdeki arkadaşlar gerekli, yere taşıya bilir dosya tamamen benim tarafımdan editlenmiş olup world dosyası icerisinde tüm illeri içeren imsakiyeler mevcut indirdiğinizde
sizlerde göreceksiniz sıralı sekilde hazırlmaya calıstım ihtiyac duyan arkadaşlar gönül rahatlığıyla inceleye bilir simdiden calsımalrınızda basarılar dilerim

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

şifre :>>> www.grafikerler.net

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
evet arkadaşlar il il 2009 yılı imsakiye cizelgesi hazır sizlerle paylaşmak istedim... calsımalrınızda basarılar dilerim

şifre :>>> Grafikerler.net - Türkiyenin Büyük Grafiker Topluluğu - Grafik - Tasarım - Sanat

Arkadaşım bu yayınlamış olduğun imsakiyedeki namaz vakitleri Diyanet Başkanlığının yayınladığı namaz vakitleri ile uyuşmamaktadır. Kontrolünü yaptın mı?

İyi çalışmalar...

neo_fb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet arkadaşlar il il 2009 yılı imsakiye cizelgesi hazır sizlerle paylaşmak istedim şayet yeri yanlış ise özr dilerim yönetimdeki arkadaşlar gerekli, yere taşıya bilir dosya tamamen benim tarafımdan editlenmiş olup world dosyası icerisinde tüm illeri içeren imsakiyeler mevcut indirdiğinizde
sizlerde göreceksiniz sıralı sekilde hazırlmaya calıstım ihtiyac duyan arkadaşlar gönül rahatlığıyla inceleye bilir simdiden calsımalrınızda basarılar dilerim

şifre :>>> Grafikerler.net - Türkiyenin Büyük Grafiker Topluluğu - Grafik - Tasarım - Sanat

istanbul imsak vs saatleri diyanetin verdiği saatlerle uymuyor.. bendede böyleydi düzelttim sonradan..

https://img198.imageshack.us/img198/9770/namazvakit.jpg

yalçın09

🌱Yeni Üye🌱
mrb bana muğla bodrumun imsaki saatlerini atabilecek arkadaş varmı.hiç biyerde bulamadım herkese şimdiden tşkler.

yıldızlar Akın

🌱Yeni Üye🌱
slm ben göremedim il il imsakiye acaba yardımcı oalcak varmı?Uşak 2009 imsakiye lazım

dorad

🏆Pro Tasarımcı🏆
linki yenilemeniz mümkün mü?