Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖNCELİKLE GRAFİKERLER.NET AİLESİNE BÖYLE BİR KONU ÜZERİNDE DUYARLILIK GÖSTERDİKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BEN ABARTISIZ OLARAK KÜRESEL ISINMA İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM ve ÇEVREMDEKİ BİLİNÇSİZ İNSANLARI SOLUĞUMUN YETTİĞİNCE UYARIYORUM. UMARIM BU AFİŞ ÇALIŞMAMIN DA, KÜRESEL ISINMAYA BİR NEBZEDE OLSA KATKISI OLUR... SAYGILARIMLA xaykan
çalışmaların 2sinide beğendim. mesajların tüm insanoğluna yüzeysel ve mizah anlayışıyla vermişsin, umarım derece alan çalışmalar olur. benim hoşuma gitti başarılar...
ictenliğin, duyarlılığın için teşekkürler ancak bana kalırsa bu çalışmalar olmamış. afiş için biraz fazla karışık geldi bana. ilk afişindeki mesajın çok iyi aslında. daha yalın bir anlatımla yada sadece tipografi ile bile daha iyi olacağını düşünüyorum. bol şans.
teşekkür ederim :lol: güldürdün beni akşam akşam :lol: zahmet olmuş uğraşmışsın :lol: bahap aklımdaki ilaç tipleri :lol: bahap isminide ben uydurdum zaten ( balık hapı ) anlamına gelsin diye :lol: tekrar teşekkürler :lol: