Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3d max ilk denemem

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evett söylediğim gibi ilk çalışmam, umarım beğenilir :smile:

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk deneme için çok başarılı çalışmalar. Görüntü sanki üstten basılmış gibi duruyor her şey daha kısa gibi, ölçülerden emin misiniz? ...

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlk deneme için çok başarılı çalışmalar. Görüntü sanki üstten basılmış gibi duruyor her şey daha kısa gibi, ölçülerden emin misiniz? ...

Teşekkür ederim.. ben hala top-left ekranında çalışmaya alışamadığım perspektif ekranında çalıştığım için ölçülerde sorun var evet :/

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Perspectif ekranında hata yapma riskiniz her zaman daha yüksek, perspectif ekranında çalışırken diğer ekranların da açıl olmasına ve yaptığınız işlemi diğer ekranlardan da kontrol etmeyi ihmal etmeyin...

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Perspectif ekranında hata yapma riskiniz her zaman daha yüksek, perspectif ekranında çalışırken diğer ekranların da açıl olmasına ve yaptığınız işlemi diğer ekranlardan da kontrol etmeyi ihmal etmeyin...

Haklısınız, bende hep reel görmeden yana olmuşumdur resim yaparkende öyle bütünden ayrıntıya değilde hemen pat diye ayrıntıya girerdim, bu alışkanlığım başıma dert olacak off :(

orhanyılmaz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk render için fena değil... Model olarak fena sayılmaz, kaplama ve ışıklarla oynarsak daha güzel ve temiz bir render olacaktır!

Render motoru nedir?

orhanyılmaz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

doğru yoldasın, vray üzerine biraz yoğunlaşmalısın... material editor'den nevresimlere kaplama hazılarsan, (daha gerçekci olacaktır)

vray dan ise, Indirect ilumination ayarlarını biraz kurcalamalısınız!

kolay gelsin....

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
İlk denemeye göre bence gayet başarılı, eleştirilicek birçok nokta olsada daha iyi modelleme ve render lar yapman dileği le başarılar diliyorum. bir tafsiyede bulunmak istiyorum herşeyden önce modelleme de ölçü veya ebatlara dikkat et modellemedeki ölçü dengesizliği ışık,render dan daha önemlidir ?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bundan sonra 3D ile yola devam...

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
eğitim aldınızmı ?

3 aylık 3d max eğitimi aldım fakat adobe un programlarına alıştığım için mi bilemiyorum ama çok fazla ilgimi çekmedi, biraz daha üzerinde durmam lazım duramıyorum bu yüzden. Bi kaç amatör çalışmam daha var onlarıda en kısa zamanda foruma ekleyeceğim..

kralmc

🌱Yeni Üye🌱
ilk çalışmana göre gayet iyi çizdikçe tekniğin gelişcek tabi max biraz uğraş istiyen bir program bu renderde yansıma eksiğin ve kaplamalarda biraz sorun var odayı biraz daha dekoratif eşyalarla doldurabilirsin ayrıca render motoru olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama vray kullanıp güzel bide bir render ayarı bulursan güzel sonuçlar alırsın ama ilk çalışmana göre gayet iyi

Caylak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence gayet hos olculerde bıraz sıkıntı var qıbı qozukuyo onun dısında iyi