Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gölgeler ışıklar çok zayıf kamera kullanmamışsın perspektiften çalışmış gibi duruyor çalışmaların, birde işler sanatsal açıdan bakmak gerekirse senin 39 fırın ekmek daha yemen gerek kardeşim iş satmak için çok aceleci davranmışsın
siz ne saçmalıyosunuz yaaa ben parasını verdim satın aldım kazakistandan renderler zayıf vray yokdu pc de sadece ön görüntü yaptım bu tarz çalışmaları arasanız bulamazsınızzz internette eleştiri yapın diye koymadım bunları satış amaçlı koydum...
ayrıca herşeyi de devletten beklemeyin alan vatandsaş istediği kamera açısını koyar istediği ışıklandırmayı yapar... en azından modelleme zahmetinden kurtulurrr..
arkadaşım iyi güzel yapmışşın ama fuarlarda standart bi alan yokki müşterilerin yerleri kaç metre kare ve kaç tarafı kapalı neresi girişe neresi koridora bakıyo değişiyo o yüzden çok fazla işe yarayacağını düşünmüyorum ama yinede emeğine sağlık.ilgilenen arkadaşlar varsa hem onlara hemde sana fayda sağlar.