xyunusx666
🌱Yeni Üye🌱
8 yıllık deneyimli grafikerim iş arıyorum
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Toplam 8 yıllık grafik tasarım tecrübem var.
Yunus Demir
Photoshop ve Coreli uzmanlık derecesinde kullanmaktayım, matbaa ve baskı sürecini çok iyi bilmekteyim.
İş deneyimi ve içeriği: 2 yıl sektöronline de çalıştım bu sürede insert, gazete ilanı, afiş, el ilanı, banner çalışmaları yaptım.
2 yıl kadarda erciyes yapı markette çalıştım bu süredede insert, gazete ilanı, billboard, dolmuş giydirme, katalog, el ilanı çalışmaları yaptım.
1 yıl kadarda matbaa deneyimim var.
2 yıl da dekartmedia da çalıştım bu süredede açık hava reklam, tabela, branda, folyo baskı, lazer kesim, folyo kesim, kartvizit, el ilanı, kaşe, broşür, kazıma, tişört baskı, logo çalışmaları yaptım
1 yıl kadarda grafik tasarım öğretmenliği yaptım.
8 ay kadarda ANTALYA ARENA dergisinde insert (dergi), el ilanı, billboard, banner vs. tasarımları yaptım.
10 yıl kadarda bilgisayar bakım, tamir, onarım tecrübem vardır.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Evli
Referanslar: enigecebenx.wix.com/index
E-posta: yenigecebenx@gmail.com
Telefon: 0536 726 69 50
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Toplam 8 yıllık grafik tasarım tecrübem var.
Yunus Demir
Photoshop ve Coreli uzmanlık derecesinde kullanmaktayım, matbaa ve baskı sürecini çok iyi bilmekteyim.
İş deneyimi ve içeriği: 2 yıl sektöronline de çalıştım bu sürede insert, gazete ilanı, afiş, el ilanı, banner çalışmaları yaptım.
2 yıl kadarda erciyes yapı markette çalıştım bu süredede insert, gazete ilanı, billboard, dolmuş giydirme, katalog, el ilanı çalışmaları yaptım.
1 yıl kadarda matbaa deneyimim var.
2 yıl da dekartmedia da çalıştım bu süredede açık hava reklam, tabela, branda, folyo baskı, lazer kesim, folyo kesim, kartvizit, el ilanı, kaşe, broşür, kazıma, tişört baskı, logo çalışmaları yaptım
1 yıl kadarda grafik tasarım öğretmenliği yaptım.
8 ay kadarda ANTALYA ARENA dergisinde insert (dergi), el ilanı, billboard, banner vs. tasarımları yaptım.
10 yıl kadarda bilgisayar bakım, tamir, onarım tecrübem vardır.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Evli
Referanslar: enigecebenx.wix.com/index
E-posta: yenigecebenx@gmail.com
Telefon: 0536 726 69 50