Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Accessories - Kartvizit, Yeni

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
72218906.jpg

Zel Celal'in kalemi yazar levh-i mahfuz okunamaz!!!
ahmetbarin

_doomsday_

🌱Yeni Üye🌱
Telefon numaralarının aralarına boşluk koy eyer baskıya girecekse bu şekilde yollama çünkü kartviziti verdiğiniz insanlar o numarayı okurken zorluk çekmesinler bu arada işin içinde değil dışında yazım hatası yapmısın işin dışında olduğu ve genelde insanlar yazıları yutarak kullandığı için birşey demiyeceğim bu arada yaptığın logo çalışması hoşuma gitti tatlı durmuş eline sağlık genel olarak sade ve güzel bir çalışma yapmışsın.

semaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sade ve şık olmuş.

emelbozan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yine sade ve çok hoş bi tasarım. tebrikler :)

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Telefon numaralarının aralarına boşluk koy eyer baskıya girecekse bu şekilde yollama çünkü kartviziti verdiğiniz insanlar o numarayı okurken zorluk çekmesinler bu arada işin içinde değil dışında yazım hatası yapmısın işin dışında olduğu ve genelde insanlar yazıları yutarak kullandığı için birşey demiyeceğim bu arada yaptığın logo çalışması hoşuma gitti tatlı durmuş eline sağlık genel olarak sade ve güzel bir çalışma yapmışsın.

Yorum için teşekkür ederim :). Fakat numaralar arasında boşluk vermek standart bir şey ben normalin üzerinde farklı bir tasarım yapmak istiyorum. Ve aslında baskıdan sonra o kadar da okumak zor olmuyor. Ve yazım hatası derken tam olarak neyden bahsettiniz anlamış değilim ama yazılar zaten sallamadır. Gerçek bilgiler değil. Logotype çalışmasıda bana ait onun için de ayrı teşekkür ederim... :)

ahmetbarin

sade ve şık olmuş.

Yorum için teşekkür ederim :)

ahmetbarin

yine sade ve çok hoş bi tasarım. tebrikler :)

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

ahmetbarin

Moderatör tarafında düzenlendi:

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
hoş bir çalışma olmuş

_doomsday_

🌱Yeni Üye🌱
bazı konularda normal olandan cıkmamak daha iyi genel olarak iş yeri sahipleri yas ortalaması üzerinde yaşca oldukca ilerlemiş ve gözlerinde bir takım sorunlar oluşmuş oluyor ve numaralar arasında boşluk olmayınca okumaları dahada zorlaşıyor karıştırabiliyorlar tasarım yaparken sadece farklılığı değil okunabilirligi ve göze tatlı durmasını göze almak gerekiyor dediğim gibi çalışman tatlı durmuş ama ben olsam yazı aralarına boşluk bırakırdım sonuçta bu kartvizit sadece gençlere dagıtılmıcak

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorum için teşekkür ederim :). Ama belirttiğim gibi yeterinnce okunuyor. Saygılar :)