Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil dernek logosu lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çizgı2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
  • Dernek Adı: MESTEKDER
  • Açılımı: MESLEK YÜKSEKOKULLARI MEZUNLARI VE TEKNİKERLER DERNEĞİ
  • Yazı Fontu: BANK GOTHIC yada FUTURA olması ıstenıyor ıstege gore ıkısıde logoya uygun olarak harmanlanabılır.
FİKİR SAHİBİ OLMANIZ İÇİN BENZER KURULUŞLARIN LOGOLARI :

Mimarlar Odası
mimarlarodas305.jpg

Teknikerler Birliği Derneği
teknikerlerbirligi.jpg

Teknikerler Derneği
teknikerlerdernei.jpg

Teknikerler ve Yüksek Teknikerler Derneği
teknikerlerveyksektekni.jpg

İSTEDİĞİĞMİZ DAHA GENC AKTIF GORUNEN ESTETİK ÇAĞA UYGUN BIR LOGO
BU KONUDA NACIZANE ÖRNEKLERİMİZ AŞAGIDADIR FARKLI DERNEK LOGOLARI AMA BUNLARA BENZER ÜRETİLEBILIR :
adulogo.gif
bedendernegilogosu.jpg
fotomm.jpg

liselogo.jpg
logosmd.jpg
mesleklogo.gif

Benzer konular

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
benimde bedava acil bir logo yaptırmam gerekiyo öyle birini bulursan banada haber ver.

çizgı2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar zorla yapın dıyen yok bu sıvıl toplum kurulusu bır hayır kurumu kımsenınz tapulu malı sahsı işi deyıl ısteyen yapar ısteyen yapmaz hayır yapmak ısteyen bu buyuk grupta olmak katılmak ısteyen yapar ıstemeyen yapmaz hersey para deyıldır..bu kuruluslar sızler ıcın neler yapıyor para alıyorlarmı ?

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟

böyle bir şey uygunmu. Renkleri değiştirebiliriz istersen

Son düzenleme:

çizgı2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilgilenırsenız ozelden msn adresınızı mesajınızı beklerım

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
bir bakkal bedava ekmek dağıtıyor mu? yada herhangi bir elektronik markette bedava bilgisayar tv vs veriyorlar mı? neden biz verelim? ayrıca şunu unutma ki bal tutan parmağını yalar yani ne kadar dernek de olsa bir şekilde parar girişi para çıkışı olacak. bunlardan bir kısmını da bu işlere ayırmalı. bir de orada berglakin arkadaşımız yazmış forum kurallarını oku bir bak bu konu hakkında neler yazıyor ondan sonra fikrini söyle.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
siz bana özelden atın mailinizi (vektörel halini de atarım size) not:bu tarz teklif yapmak forum kuraları gereği yasak aslında

Son düzenleme:

çizgı2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir bakkal bedava ekmek dağıtıyor mu? Yada herhangi bir elektronik markette bedava bilgisayar tv vs veriyorlar mı? Neden biz verelim? Ayrıca şunu unutma ki bal tutan parmağını yalar yani ne kadar dernek de olsa bir şekilde parar girişi para çıkışı olacak. Bunlardan bir kısmını da bu işlere ayırmalı. Bir de orada berglakin arkadaşımız yazmış forum kurallarını oku bir bak bu konu hakkında neler yazıyor ondan sonra fikrini söyle.

hay allahım ya sankı cok sey yapıcaksınız ha sankı sırtınızda taş cekıyorsunuz paraya tapan arkadasım hayır karsılıksız yapılır bu dernek işi dedık tuzel devlete baglı kurumsal bır kurulus yap yada yapma yorumuna ıhtıyacımız yok ayrıca yukardada acıklamısız sıte kurallarınıda senden ıyı bıldıgıme emınım bence sen ıyı oku kuralları...zaten sızden bırsey ısteyene kadar ben ben webtasarımcıyım yaptım zaten sankı cok zor bırsey ulasılmaz deyılsınız merak etmeyın azcık yeryuzune ının hayır yapın ......senın gıbılere para versekte yapamaz zaten akıl bu olduktan sonra......

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bize fikir olması için verdiğiniz logolar ben bunca senedir bu işle uğraşıyorum. bunlar 5 dakikada yapılabilecek tarzdan logo değil.bu tarz logoların amblemleri için kafa patlatmak gerekir.Uzun uğraş gerektirir.amblemler özgün olup olup olmadığı (bir başka logoya benzeyip benzemediği)gibi araştırılır. en önemlisi logo yapılacak kurumun özelliklerine uygun bir sembol geliştirmek. Benim size çizdiğim sizin vermiş olduğunuz hazır fontlardan dolayı bu kadar kısa sürdü. yoksa logo bu kadar basit bir iş değil saygılar.

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
  • Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
  • Bu gibi konularda dernek ya da sivil toplum kuruluşlarına ait yetkili kişilerce site yönetimi ile e-posta kullanılarak iletişime geçilmeleri gerekmektedir. (dernek ya da sivil toplum kuruluşunun resmi e-posta adresi ile...)
  • Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
  • Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.
  • Bunun dışında iş teklifi isteyen kişi ya da kuruluşlar ilanlarını İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde konu olarak açmalıdırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...