Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil Masa takvimi baskı teklifi - Ankara

paradox1453

🌱Yeni Üye🌱
Acil Masa takvimi baskı teklifi

İşin teslim alınacağı şehir: Ankara

Maliyet:

Tasarım: Hariç

İşin teslim edilme süresi: 2 gün

İşle ilgili açıklama: 22x13 cm boyutlarında çift taraflı baskı olacak şekilde yapılacak. 250-300 gr arası kağıt tercihimizdir. 100 adet basılacak.

E-posta: mht-87@hotmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

paradox1453

🌱Yeni Üye🌱
100 adet değil 1000 adet olacak yanlışlık olmuş.. 13 sayfa toplam. Arkalı önlü 26 sayfa

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
paradox bu şekilde bir açıklama ile ciddi bir fiyat alamazsınız. Kullanılacak ayna amerikan bristol mü olacak yoksa parlak / mat / yerli / avrupa kuşe mi olacak, iplik dikiş mi olacak parçalı spiral mi yapılacak, plastik spiral mi kullanılacak metal spiral mi, selefon atılacak mı, atılacak ise mat mı parlak mı olacak, ayna yapıştırma mı olacak üçgen mi olacak, iş bıçaklı mı bıçaksız mı. bu tür özellikleri belirtmediğiniz sürece alacağınız fiyatlar yanıltıcı olacaktır. Sadece okudum ve yardımcı olmak istedim. İşinizi net tanımlamamak unutmayınki beklediğiniz sonucu almamanıza neden olabilir.

paradox1453

🌱Yeni Üye🌱
paradox bu şekilde bir açıklama ile ciddi bir fiyat alamazsınız. Kullanılacak ayna amerikan bristol mü olacak yoksa parlak / mat / yerli / avrupa kuşe mi olacak, iplik dikiş mi olacak parçalı spiral mi yapılacak, plastik spiral mi kullanılacak metal spiral mi, selefon atılacak mı, atılacak ise mat mı parlak mı olacak, ayna yapıştırma mı olacak üçgen mi olacak, iş bıçaklı mı bıçaksız mı. bu tür özellikleri belirtmediğiniz sürece alacağınız fiyatlar yanıltıcı olacaktır. Sadece okudum ve yardımcı olmak istedim. İşinizi net tanımlamamak unutmayınki beklediğiniz sonucu almamanıza neden olabilir.

Öncelikle ilgin için teşekkürler.. Bu zamana kadar hiç baskıları ben yaptırmadım.. Ben tasarımı yaparım baskıyı işveren yapardı ama bu sefer bana patladı. O yüzden biraz acemiyim.

Aynanın amerikan bristol olması lazım. Spiral tek parça metal spiral olacak. Ayna yapıştırma üçgen olabilir. İş bıçaklı mı bıçaksız mı onu anlamıyorum.. Ne işe yarar nedir?

umitlevend

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım işle ilgili belirsizlikler var arayın görüşelim baskı ve fiyat açısından elimizden geleni yaparız
0534 698 39 37
Ümit LEVENDOĞLU

Ankara