MehmetRecepOzdemir
🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhabalar.Bu satırları yazacabileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ancak hayat koşulları nedeniyle yazmak zorunda kalıyorum.Mardinde yaşıyorum ne yazıkki buranın teknolojik koşulları ve iş sahaları nedeniyle iş bulamıyorum.Abartmadan söylemek zorundayımki maddi durumum çok kötü ve bu nedenle ailemi bile kaybetmek üzereyim.Acilen işe ihtiyacım var.
5 Yıllık grafikerlik deneyimim var.
Adobe Photoshop,İllustrator,Freehand,Front Page ve dreamweaver programlarına hakimim.Aynı zamanda başlangıç seviyesinde Flash ve 3D Studio Max kullanabiliyorum.Web sistemleri konusunda fazla deneyimim olmasada Web dizayn konusunda ciddi işler çıkarabilecek birikime sahibim.
Broşür,Kartvizit,Poster ve Dergi tasarımında deneyimliyim.
Tipografi,Fotoğraf çekim ve efektleri,Dijital el çizimi,illustrasyon,özelliklede vectorel çalışmalar konusunda uzman olduğuma inanıyorum
Hostingde yaşanan kısa süreli bir aksaklıktan ötürü portfolyomu paylaşamıyorum ancak en kısa zamanda ilanımı portfolyo adresimle güncelleyeceğim.
Yaşım 22 ve Güzel Sanatlar Fakültelerinin grafik tasarımına hazırlanmaktayım.Kurs eğitimi ve maddi borçlar nedeniyle acilen işe ihtiyacım var.
Ayrıca 2 yıllık Homeoffice deneyimim var.
Mardinden ayrılamama sebebiyle Homeoffice tarzında eleman ihtiyaçlarına karşın iş talibiyim.
Herkeze çok teşekkür ederim.Hayırlı günler.
Mehmet ÖZDEMİR
5 Yıllık grafikerlik deneyimim var.
Adobe Photoshop,İllustrator,Freehand,Front Page ve dreamweaver programlarına hakimim.Aynı zamanda başlangıç seviyesinde Flash ve 3D Studio Max kullanabiliyorum.Web sistemleri konusunda fazla deneyimim olmasada Web dizayn konusunda ciddi işler çıkarabilecek birikime sahibim.
Broşür,Kartvizit,Poster ve Dergi tasarımında deneyimliyim.
Tipografi,Fotoğraf çekim ve efektleri,Dijital el çizimi,illustrasyon,özelliklede vectorel çalışmalar konusunda uzman olduğuma inanıyorum
Hostingde yaşanan kısa süreli bir aksaklıktan ötürü portfolyomu paylaşamıyorum ancak en kısa zamanda ilanımı portfolyo adresimle güncelleyeceğim.
Yaşım 22 ve Güzel Sanatlar Fakültelerinin grafik tasarımına hazırlanmaktayım.Kurs eğitimi ve maddi borçlar nedeniyle acilen işe ihtiyacım var.
Ayrıca 2 yıllık Homeoffice deneyimim var.
Mardinden ayrılamama sebebiyle Homeoffice tarzında eleman ihtiyaçlarına karşın iş talibiyim.
Herkeze çok teşekkür ederim.Hayırlı günler.
Mehmet ÖZDEMİR