Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla beni çok özendiriyorsun bu işe cengiz bir boş zamanımda bende yapmak istiyorum yahu... gayet güzel olmuş çalışman yine, yalnız o gökyüzü çok hoşuma gitmedi...
ellerine emeğine sağlik cengiz çok güzel olmuş, yalniz gözüme takilan bir nokta var.. bayan silüetinin ayağının altindaki typography yazisi, yakindan bakarsan o biraz kötü durmuş yazilar combine edilmemiş
güzel bir çalışma özellikle harflerin kadın siluetine sınır oluşturması güzel bir fikir metinde ki yazıyı anlatan bir kompozisyon oluşmuş böylece. yalnız üsteki metin niye konulmuş neden ordadır metinde ne yazıyor onu tam olarak anlayamadım açıklarsanız sevinirim
hehe :smile: teşekkür ederim zucker ama daha amatörce çalışmalar bunlar ve ben yaptığım çalışmaları inanın sizin kadar beyenmiyorum kendimi dahada geliştirmem lazım bence bu kadarı bana yetmioo amacım sınırları zorlayacak işler ama zamanla bakalım inş. olacak sıkı bir çalışmanın sonucunda teşekkür ederim.
cok hos olmus da nie yaptıın coğu calısmada çalısma alanının boyutu ince uzun. yani en boy orantısız. bi yene odaklanmak zor oluo bu durumda ama tasarım gusel.
Gayet iyi tebrik ederim. Resimdeki renklerin canlılığı ve resmin yoğunluğu yerine biraz daha ağır renkler ve resmi nefes aldıracak boşluklar oluşturulabilir belki daha da iyi bir çalışma olurdu. Başarılı, tebrik ederim.