Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Adıyaman Belediyesi için hazırladığım logo

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
ad305yamanbelediyesilogg.jpg

mensur83

🌱Yeni Üye🌱
masallah corel ile mi yaptin?

cok guzellllllllllllllllll

Moderatör tarafında düzenlendi:

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
eyvallah sağolasın. corelde yaptım evet.

LOGO YARIŞMASI

Belediyemiz tarafından düzenlenen logo yarışması sonuçlandı.

Logo yarışmasının juri başkanı Yard. Doç. Dr. Aziz ERKAN tarafından yapılan açıklamada 1.'ye layık eser tespit edilememiştir. İlgililere duyurulur.

ADIYAMAN BELEDİYESİ

şahsen ben diyecek bir şey bulamıyorum :) :)

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Harika bir çalışma olmuş tebrik ediyorum. Adıyaman Belediyesi ile ilgili daha önce de bir logo çalışması yayınlanmıştı. Oda sizmiydiniz bilmiyorum ama o da çok hoşuma gitmişti.

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Jüri ve başkanının lüzumsuzluğu bence 10 numara logo olmuş..

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler arkadaşlar saolun. kimbilir ne süper logolar vardı yazık oldu.

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
tüm bu tarz yarısmalarda aynı salak durum var...madem illaki bir oyun bir hile ile yapacaksıız bu işi nie yaparsınız...bu gene hiçbirsey hepimiz biliyoruzki çok kötü işlerin seçildiği yarışmalar gördük, göreceğizde..

bu durum yüzünden ben katılmıyorum yarışmalara..kendi tasarımımı tamamlayıp bir kenara koyuyorum ve yarışmada birinci olan logo ile karsılastrıp kendimi ölçüyorum senin çalışman gayet uyumlu ve sıcak bir logo olmuş.ne demek ''1.liğe layık çalışma bulamamak'' ?
trajikomik.

beyhanok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu tür yarışmalara güvenilmez . Belediye üniversite logo yarışmalarına. hepsindede mutlaka ama mutlaka bir bir kazanan vardır. oda yarışmanın en başından beri bellidir.
ya üniversitenin içinden öğrenci, yada belediyede çalışanın akrabası tanıdığı yada juride bulunan birinin grafiker yeğeni... hep birinci olan bunlardır... güvenmiyorum.
keşke yasal bir şeyler uygulayabilsem. neye nasıl şikayet etsemde bu hilekarlığı duyursam ve durdursam. Madem birinci baştan belli niye herkesi kullanıp hayallerini umutlarını yıkıyorsunuz...neden sizin için bu kadar zaman kaybı yaşatıyorsunuz...

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
reklamın iyisi kötüsü olmaz mantalitesiyle hareket ediyolar herhalde. bizim logomuz belli ama bi yarışma yapalım yine heyecan olsun mu diyolar artık ne diyolarsa.

siss

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben sahsen beyendım onlar kım oluyor ellerıne saglık ..gercekten guzel bır logo

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Ben açıkcası yaptığın logoyu begenmedim.Kırmak istemem ama .. Bana kalırsa bi logo için fazlasıyla detaylı bi çalışma.. bu kadar çok renk kullanman minnacık boşluklar bırakıp bi rengin 5 tonuna yer vermenden tut taşların üstündeki taş olduklarını belli eden çizgilere kadar. Acayip detaylı bir çalışma.. bir logo bu kadar renge ve detaya yer vermemeli bence.. Yinede emeğine sağlık ..

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben sahsen beyendım onlar kım oluyor ellerıne saglık ..gercekten guzel bır logo

teşekkürler

Ben açıkcası yaptığın logoyu begenmedim.Kırmak istemem ama .. Bana kalırsa bi logo için fazlasıyla detaylı bi çalışma.. bu kadar çok renk kullanman minnacık boşluklar bırakıp bi rengin 5 tonuna yer vermenden tut taşların üstündeki taş olduklarını belli eden çizgilere kadar. Acayip detaylı bir çalışma.. bir logo bu kadar renge ve detaya yer vermemeli bence.. Yinede emeğine sağlık ..

teşekkürler. aslında bende sade logoları severim ama bence bu tarz logolarda güzel olur :)

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel amaca uygun ama pek bir renkli buldum :)

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
harika olmuş emeğine sağlık

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler arkadaşlar. evet biraz renkli. ama renklide güzeldir bazen :)

ayyildizreklam

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar çizilmiş logolar nasıl indiriliyor yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekürler

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar çizilmiş logolar nasıl indiriliyor yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekürler

çizilmiş logolar derken? hazır logolardan mı bahsediyosunuz? eğer öleyse birçok logonun bulunduğu siteler var google'dan bakabilirsiniz.

kenanedu

🌱Yeni Üye🌱
gercekten basarılı bır calısma kım ne derse desın