iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
R replicant25 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Ocak 2013 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 14 Ocak 2013 #1 iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
M mtlgulec 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Kas 2012 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 15 Ocak 2013 #2 bence oldukça güzel. hep aynı yazılar yerine daha farklı yazılar da gelseydi daha etklieyici olurdu bence. ama oldukça güzel
bence oldukça güzel. hep aynı yazılar yerine daha farklı yazılar da gelseydi daha etklieyici olurdu bence. ama oldukça güzel
R replicant25 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Ocak 2013 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 15 Ocak 2013 #3 mtlgulec' Alıntı: bence oldukça güzel. hep aynı yazılar yerine daha farklı yazılar da gelseydi daha etklieyici olurdu bence. ama oldukça güzel Genişletmek için tıkla ... farklı yazılarla uğraşmak istemedim açıkçası bu sadece bir örnek farkı olarak ne yazabilirimki 42sn lik video bu sonuşta
mtlgulec' Alıntı: bence oldukça güzel. hep aynı yazılar yerine daha farklı yazılar da gelseydi daha etklieyici olurdu bence. ama oldukça güzel Genişletmek için tıkla ... farklı yazılarla uğraşmak istemedim açıkçası bu sadece bir örnek farkı olarak ne yazabilirimki 42sn lik video bu sonuşta