Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş Cam Giydirme (Delikli Folyo)

hddntha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir Beyaz Eşya Firması İçin Yapılmış Cam Giydirmesi, '138cm X 231cm' Ölçülerde 72 dpi, Tasarım ps uygulama delikli folyo. Değerli yorumlarınızı bekliyorum

masallah-cam.jpg

Benzer konular

paintmaker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
faydalı olması açısından düşüncelerimi belirtmek isterim. çalışmanızı ilk gördüğümde ürünler fazla dikkatimi çekmedi. baktıkça fark ediliyor. mesela güneş çok büyük ve ön planda olmuş ürünleri geride bırakmış. ürünlerin arkasında kullandığın yaz fonunu biraz saydamlaştırsan yani ICF klasik setteki davlumbaz çok sönük olmuş. altındaki mavi şişe de buna sebep olmuş. yazı fontları güzel, renkler de çok güzel sıcak olmuş. eline sağlık arkadaşım.

BaranK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
faydalı olması açısından düşüncelerimi belirtmek isterim. çalışmanızı ilk gördüğümde ürünler fazla dikkatimi çekmedi. baktıkça fark ediliyor. mesela güneş çok büyük ve ön planda olmuş ürünleri geride bırakmış. ürünlerin arkasında kullandığın yaz fonunu biraz saydamlaştırsan yani ICF klasik setteki davlumbaz çok sönük olmuş. altındaki mavi şişe de buna sebep olmuş. yazı fontları güzel, renkler de çok güzel sıcak olmuş. eline sağlık arkadaşım.

Paintmaker arkadaşımızın dediklerine katılıyorum. Afiş çok hoş fakat ürünlerin biraz daha önplana çekilmesi lazım. Ayrıca logonun çok dipte durması baskıda sorun yaratabilir. Hoş bir görüntü vermiyor.

Başarılar..

Son düzenleme:

haiti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaki resimli fonlar fazlalık. güneş çok büyük. ve sert.

ıssızadam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma güzel olmuş ama arkadaşlara katılıyorum

TurkishCr3w

🌱Yeni Üye🌱
Güneşi biraz küçültsen çalışman daha iyi olabilirdi.
Emeğine sağlık çalışma güzel :)