erdmorhnn
🌱Yeni Üye🌱
Alt Yapım Var "Grafiker Ve Yardımcı Grafiker" Olarak İş Arıyorum
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Corel Draw (İyi)
Photoshop (İyi)
Indesign (İyi)
Illustrator (Orta Geliştiriliyor)
İş deneyimi ve içeriği: 1 Dönem staj yaptığım yerde kendimi geliştirerek kendi başıma tasarim ve site yapmaya başladim
1 yil Fuar reklam alaninda calistim burada tasarim ve uretim kismindaydim.
3 Ay ajans firmasında çalıştım.Burada Katalog, Broşür, El ilanı Kartvizit tasarımları yaptım.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Grafik merakim olduğu için yeni bir iş ariyorum hemde kendimi geliştirmek istiyorum. Alt yapim var yabanci değilim hiçbir programa ve Öğrenmeye açık bir INSANIM... Verilen iş ve Görevlerin bilincinde olup işi layıkıyla yapacağımı şimdiden taahhüt ederim..Saygilarimla
E-posta: erdmorhnn@gmail.com
Telefon: 0534 464 09 40
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Corel Draw (İyi)
Photoshop (İyi)
Indesign (İyi)
Illustrator (Orta Geliştiriliyor)
İş deneyimi ve içeriği: 1 Dönem staj yaptığım yerde kendimi geliştirerek kendi başıma tasarim ve site yapmaya başladim
1 yil Fuar reklam alaninda calistim burada tasarim ve uretim kismindaydim.
3 Ay ajans firmasında çalıştım.Burada Katalog, Broşür, El ilanı Kartvizit tasarımları yaptım.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Grafik merakim olduğu için yeni bir iş ariyorum hemde kendimi geliştirmek istiyorum. Alt yapim var yabanci değilim hiçbir programa ve Öğrenmeye açık bir INSANIM... Verilen iş ve Görevlerin bilincinde olup işi layıkıyla yapacağımı şimdiden taahhüt ederim..Saygilarimla
E-posta: erdmorhnn@gmail.com
Telefon: 0534 464 09 40
Moderatör tarafında düzenlendi: