Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

amatör afiş çalışmaları

ramazan_5842

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu çalışmalarda biraz dekupe hataları var ama yinede photoshop konusunda eğitimsiz ve photshop u sadece hobi olarak yaptığım için güzel olduklarını düşünüyorum.
umarım sizde beğenirsiniz.
not:görsellerdeki bütün geçişler ve efektler bana aittir.

son kurşun:
4791.jpg

hayatımız sınav:
4839.jpg

yarından evvel:
4851.jpg

Benzer konular

merciless48

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba afişiniz gayet başarılı. Benimde photoshop ödevim var rtv öğrencisiyim fakat derslerin çoğuna giremedim problemlerimden dolayı. Snden ricam msn adresimi eklemen. Birkaç şey soracağım. *****[/email]

Özel msaj atamıyorum. Mod arkadaşlardan ricam arkadaş adresi alana kadar mesajı idare etmeleri :/

ramazan_5842

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba afişiniz gayet başarılı. Benimde photoshop ödevim var rtv öğrencisiyim fakat derslerin çoğuna giremedim problemlerimden dolayı. Snden ricam msn adresimi eklemen. Birkaç şey soracağım. ********

Özel msaj atamıyorum. Mod arkadaşlardan ricam arkadaş adresi alana kadar mesajı idare etmeleri :/

teşekkür ederim.açıkçası yorumların çoğunluğunun yanlışlarımdan bahsedeceğini zannetmiştim.ilk yorumun beğeni olduğu için baya sevindim.
bu forumda size yardımcı olabilecek profesyonel arkadaşlarımız var.sorularınızı forumda paylaşırsanız eminim size yardımcı olacaklardır.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Poster, afiş çalışmalarını takip etmelisiniz. Beğenilecek bir durum yok ama heves kırmayada gerek yok.. Yap, gözlemle modeliyle sanırım kısa zamanda sonuca ulaşırsınız. Fakat gözlemlemeden içinizden geldiği gibi çalışma yaparsanız (ki bu çalışmalar gibi) söylenecek çok fazla yorum alırsınız.

Google Arama > Görseller bir çok konuda işinize yarar. Bir posterin nasıl olabileceği, negibi formlar kullanabileceğiniz, neyi nasıl yaptığınızda ne gibi etki alabilceğinizi gözlemleyerek uyguluyabilirsiniz.

Çalışmalarınızda, görsellerden tutunda, kullandığınız fontlara, fontların Türkçeleştirilmesine.. Özen gösterecek çok konunuz var.. Ama yılmayın..Merakınızı çalışma yapmadan ilk önce araştırmaya vermelisiniz..

Kolay gelsin.

ramazan_5842

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Poster, afiş çalışmalarını takip etmelisiniz. Beğenilecek bir durum yok ama heves kırmayada gerek yok.. Yap, gözlemle modeliyle sanırım kısa zamanda sonuca ulaşırsınız. Fakat gözlemlemeden içinizden geldiği gibi çalışma yaparsanız (ki bu çalışmalar gibi) söylenecek çok fazla yorum alırsınız.

Google Arama > Görseller bir çok konuda işinize yarar. Bir posterin nasıl olabileceği, negibi formlar kullanabileceğiniz, neyi nasıl yaptığınızda ne gibi etki alabilceğinizi gözlemleyerek uyguluyabilirsiniz.

Çalışmalarınızda, görsellerden tutunda, kullandığınız fontlara, fontların Türkçeleştirilmesine.. Özen gösterecek çok konunuz var.. Ama yılmayın..Merakınızı çalışma yapmadan ilk önce araştırmaya vermelisiniz..

Kolay gelsin.

yorumunuz için teşekkürler...