Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

antetli kağıt yorum yaparsanız ona göre düzenlemeler yapacağım

eylul1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
antetli kağıt ve zarf tasarımı için yardım edermisiniz

antetlikatwc3.jpg

Benzer konular

escape_lea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yardım derken ne tür bir yardım?

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
hocam bana kalırsa:

üst kısmı biraz daha ufaltmalısın. çok büyük olmuş bence gerek yok ve üst tarafın altını en alttaki gibi bir çizgiyle ayırırsanız yazımın yapılacağı alanı belirlemiş olursunuz. yani ben olsaydım böyle yapardım.
bide bu "Lider Makina" denen firmanın " tic. ltd. şti. aş. falan filan bi devamı varmı yokmu buna dikkat etmelisiniz. antetli kağıtlar resmi yazışmalarda kullanılır. sorun olmasın diye bir öneri..

alt kıskıda ufaltmalısın ve karakteride bold yapmazsan daha kibar gözükecek. bide %100 siyah yerine %80 siyah yapsan daha hoş gözükür gibi gelio.. bide telefonların arasını açarsanız veya bir ayıraç koyarsanız karışıklık gitmiş olacak gibi.
çektiğiniz çizginin kalınlığının en azından 0,1 veya 0,2 kadar olmasına dikkat edin. hairline ise çok ince gözükebilir.

müşteri nasıl istemiştir bilemem ama ordaki iş makineleri 4 renk. müşteriniz mi istedi yoksa sizmi böyle yaptınız?

diğer bir önerimde "Lider Makina" yerine "Lider Makine" olmayacak mı? eğer bi araştırma yaparsanız doğrusunun makine olduğunu anlayacaksınız.

bu işlerde en güzeli bi çıktı alıp kendi değerlendirmenizdir. almadıysanız bi çıktı alıp bakın. daha iyi göreceksiniz.

başarılar..

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Açıkçası arkadaşım çok kaba gözüküyor çalışman. Öncelikle üst tarafı ufaltki yazı alanın genişlesin. Ayrıca logoları bumu yoksa sen rast gele mi yaptın açıkçası lider ile ilgili değişik şeyler yapılır. lider makina yazan yerin altındaki yer çok koyu olmuş çok göze batıyor ince karakter kullan bence.ayrıca arkadaşıma katılıyorum makina makine olarak yazılması gerekiyor görsellik yapalım derken imla kurallarına da uymalıyız.birde aşağıdaki adres kısmı punto olarak çok büyük ve koyu orayı düzgün hale getirebilirsin. sayfanın ortasına da logodaki araçları tram olarak verebilirsin.

bulletproof

🏆Pro Tasarımcı🏆
1- Yazılar çok büyük, adres kısmında arial gibi bir karakter de 10 punto ideal gibi, seçeceğiniz karaktere göre büyüklüğü ayarlarsınız.

2-Hafriyat makinaları başlıktan (Lider Mak) uzaklaştırabilir ve biraz daha küçültebilrsiniz, örneğin makinaları üstte bıraktığınız boşluk kadar sağa ve sola çekebilirsiniz.

3- Başlıkta biraz küçültülse fena olmaz,

4- Motor.. v.s. şeklinde devam eden yazıda ufaltılıp, iş makinalarının altına değil arasına girecek şekilde ayarlanabilir.

5- Sanırım tek renk basılacak bir iş, makina resmi için gerçek fotoğraflarda kullanabilirsiniz, JCB, VOLVO, HİDROMEK gibi bilindik markaları veya HAFRİYAT gibi anahtar kelimeleri kullanarak grafik aratabililirsiniz, sağdaki makinanın ismi de yanılmıyorsam "excavator" olmalı, hatta müşterinizin kullandığı makinayı aratıp koyabilirsiniz.
Bu tip aramalarda sonuca hızlı ulaşmak için marka ve cinsi girmeniz uygun olacak. Örneğin "VOLVO EXCAVATOR" gibi.