Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aracımı modifiye ettirmeyi düşünüyorum fikirleriniz benim için çok önemli

bymuammer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikkent.net
arkadaşlar benim 1979 model ford gradana otomobilim var bunu hurdaya çıkarmak istemiyorum motoru çok iyi rektefesi felan yapılmış ama kaporta kötü biraz.

Şimdi arkadaşlar benim fikrim bu aracın tavanını kesmek elektrikli açılır tavan takıp arka kapıları kaportaya birleştirip iptal etmek. Bu işlemi yaptıktan sonra kopmle çürük yerleri temizleyip çıkma parça takmak ve boyatmak. iç koltuk ve döşeleri göğsü değiştirmek. biraz masraflı olur ama değer bence..

Bu konuda fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar.

1- Aracın üstü açalımmı yoksa kapalımı kalsın
2- Arcın üstü kapalı kalacaksa boya mı olsun yoksa derimi olsun. (orjinali deri)
3- Aracı hangi renge boyayalım
4- İç döşemeler ne rek olsun
5- Göğüsü hangi renk kaplayalım

arabapq2.jpg

Benzer konular

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Boya olarak m-e-tt-a-l-lik gri boyatip üstüne kirmizi boya attirirsan daha güzel ve parlak bir görüntüsü olacagını düşünüyorum...iç kaplamayı gri renk olabilir...üstü orjinal olması açısından deri kalsın bence...klasik bir görüünüm sitiyosan arabanın sütü acık kaslın daha spor bir göürntü için kapalı kalmasından yanayım...

bymuammer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikkent.net
gazel fikir kardeş çok teşekkür ederim. ama şu an arabanın üstü kapalı zaten.

eburumeysa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bana kalırsa, daha sen böyle soru sorunca ve modeli görünce aklıma hemen metelik siyah renk ve parlak komple kapalı jantlar geldi...bunun yanısıra hatta camlarda işletebilirsen siyah olsun.içi krem renk döşeme hoş duracağını umuyorum.üstünün açık olması spor gibi bir görünüm kazandırmasından ziyade hani daha çok nostaljik bir izlenim verir bence.eski türk filmlerinde tarık akanın :p arabası gibi...ve ayrıca sanırım şu öndeki sarıbeyaz şeritler kalkacak değilmi.ve extra olarak nostaljik bir arabada reklam adına bence hiç bir şey olmasın diyorum.kolay gelsin

bymuammer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikkent.net
bana kalırsa, daha sen böyle soru sorunca ve modeli görünce aklıma hemen metelik siyah renk ve parlak komple kapalı jantlar geldi...bunun yanısıra hatta camlarda işletebilirsen siyah olsun.içi krem renk döşeme hoş duracağını umuyorum.üstünün açık olması spor gibi bir görünüm kazandırmasından ziyade hani daha çok nostaljik bir izlenim verir bence.eski türk filmlerinde tarık akanın :p arabası gibi...ve ayrıca sanırım şu öndeki sarıbeyaz şeritler kalkacak değilmi.ve extra olarak nostaljik bir arabada reklam adına bence hiç bir şey olmasın diyorum.kolay gelsin

çok güzel bir fikir kardeş harika okurken birden gözümde canlandı valla :)

bu arada o şeritler aldığımda vardı üşendim sökmeye:)

eburumeysa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel bir fikir kardeş harika okurken birden gözümde canlandı valla :)

bu arada o şeritler aldığımda vardı üşendim sökmeye:)

ne demek kardesim,benim eski model arabam olsa,gerçi önce araba sürmesini öğrenmem lazım değilmi,ehliyeti alamadım gitti,(hoş ya,arabayı ehliyet sürmüyor :p) aynen yazdığım gibi yapardım.çünkü nostaljiyi seviyorum.si yu