Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bunu bir amaç veya çıkar için yapmadım grafiker olmak istiyorum ve kendimi geliştirmek için arada böyle çalışma tapıyorum ve onlardan birinide sizle yaplaşmak istedim.
ben bunu bir amaç veya çıkar için yapmadım grafiker olmak istiyorum ve kendimi geliştirmek için arada böyle çalışma tapıyorum ve onlardan birinide sizle yaplaşmak istedim.
hay allah yanlış anladınız sanırım ben arkadaşınıza vermek istediğiniz mesajı algılayamadığımı belirtmek için belirttim yani arkadaşınız bir DJ mi onun için miyaptınız ne bilim biraz daha açsaydınız bizde aaa tam onun istediği birşey olmuş falan derdik ama bir çalışma olarak ele alırsak fena olmamış ki kaldı ki bunu daha öncede belirtmiştim neyse umarım bir yanlış anlaşılma olamıştır
hay allah yanlış anladınız sanırım ben arkadaşınıza vermek istediğiniz mesajı algılayamadığımı belirtmek için belirttim yani arkadaşınız bir DJ mi onun için miyaptınız ne bilim biraz daha açsaydınız bizde aaa tam onun istediği birşey olmuş falan derdik ama bir çalışma olarak ele alırsak fena olmamış ki kaldı ki bunu daha öncede belirtmiştim neyse umarım bir yanlış anlaşılma olamıştır
yanlış anlama değil bunu arkadaşımın DJ liğe olan ilgisi ve DJ olmak istediği için ona böyle birşey yaptım. ayrıca yanlış anlama gibi bi durum olsa bile ö.değil merak etmeyin
ya biliyorum moral vermek için bazıları güzel olmuş yazıyorda daha yeniyim,profesyonel olmadığım için okadar iyi olduğunu ben şahsen düşünmüyorum ama çokta vasat değil
birde resmi göremeyen arkadaş senin bilgisayarda problem olabilir dns ayarlarını kontrol et