Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar Ders İçin Yaptığım Çalışmam

sebastiyan

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar dergi reklamı için yaptığım çalışmam proje kapsamında sizlerle paylaşmak ve yorumlarını bekliyorum...

dergialmas.jpg

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer kahveyi duvardaki çerçevenin içinde bir resim olarak düşünürsek dumanı çerçevenin dışına taşmış, çerçeve yere çok yakın ve genel resme göre biraz büyük olmuş.

Şöyle bi karar vermelisiniz, ön planda hangisi olsun; slogan mı, görsel mi, isim mi?

Elinize sağlık.

paintmaker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkler güzel ve sıcak, hoş olmuş. arka fon da uymuş bana göre. eline sağlık. yalnız "keyfi kahve" yazısı pek olmamış gibi. sen mi düşündün yoksa öyle mi istendi bilmiyorum ama böyle bir tamlama yanlış olmuş. direk "kahve keyfi" yazsan daha hoş olurdu. bir de "hatrı" kelimesinde yazım yanlışı var "hatırı" olmalı bence. bir araştır ona göre yaz istersen. yazı punton çok büyük olmuş ve kahve resmine uygun düşmemiş. biraz daha görsellik katabilirsin o yazıya. çerçeve de yere çok yakın olmuş sanki. kahvenin buharını biraz daha gerçeğe yakın yapsan iyi olurdu. uğraşırsan güzel şeyler ortaya çıkabilir. fazla eleştiri yaptım ama umarım yapıcı olur..:wink:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sadece duvar kısmını bile zemin olarak kullansan parkeyi filan yok et bir de öyle deneyebilirsin.

sebastiyan

🌱Yeni Üye🌱
Çerçeveyi biraz daha yukarı almamı ve ufaltmamı istiyorsunuz galiba tekrar deneyip koyucam yorumlarınız için teşekkür ederim...Bide tabi ki hepsi ön plana çıkmaz ama sonuçta görsel ile mesaj vermeyi düşündüm burada ben kahvenin 40 yıl hatırı olduğunu hatırlatmak için.
Eğer kahveyi duvardaki çerçevenin içinde bir resim olarak düşünürsek dumanı çerçevenin dışına taşmış, çerçeve yere çok yakın ve genel resme göre biraz büyük olmuş.

Şöyle bi karar vermelisiniz, ön planda hangisi olsun; slogan mı, görsel mi, isim mi?

Elinize sağlık.

sebastiyan

🌱Yeni Üye🌱
İsim durumunu hocam düşündü onun dışına çıkamadım yani onun istediği gibi bi düzeltme durumuna gittim..Peki nasıl bir font kullansam daha iyi olur sence.Yazım yanlışını hemen düzeltiyorum :)
renkler güzel ve sıcak, hoş olmuş. arka fon da uymuş bana göre. eline sağlık. yalnız "keyfi kahve" yazısı pek olmamış gibi. sen mi düşündün yoksa öyle mi istendi bilmiyorum ama böyle bir tamlama yanlış olmuş. direk "kahve keyfi" yazsan daha hoş olurdu. bir de "hatrı" kelimesinde yazım yanlışı var "hatırı" olmalı bence. bir araştır ona göre yaz istersen. yazı punton çok büyük olmuş ve kahve resmine uygun düşmemiş. biraz daha görsellik katabilirsin o yazıya. çerçeve de yere çok yakın olmuş sanki. kahvenin buharını biraz daha gerçeğe yakın yapsan iyi olurdu. uğraşırsan güzel şeyler ortaya çıkabilir. fazla eleştiri yaptım ama umarım yapıcı olur..:wink:

paintmaker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İsim durumunu hocam düşündü onun dışına çıkamadım yani onun istediği gibi bi düzeltme durumuna gittim..Peki nasıl bir font kullansam daha iyi olur sence.Yazım yanlışını hemen düzeltiyorum :)

font değiştirmek değil de yazıyı resme, kahveye daha uygun duruma getirmek, biraz süslemek, ayarlar yapmak gibi. renk uyumu, hoş sıcak renkler, çerçeve, gölge gibi ne bileyim işte aklına ne gelirse arkadaşım...

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
komposizyon, grafik ve tasarı çok iyi, ama kusur bulmak bir kural ise "hatırı" yazılmalı gibi geliyor bana.
elinize ve emeğinize sağlık, okulda başarılar ...