Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

arkdaşlar 3dmax ile bir sorunum var

grafik3458

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkdaşlar daha önce xp kullanıyordum ve daha önce 3dmax de çalıştığım dosylarımı maxi açmadan önüzleme yapabiliyordum.Şimdi mecburiyetten vista kullanıyorum ve önüzleme yapamıyorum ne margeden görebiliyorum nede başka bir yerden.hepsini açıp hangi dosyanın bana uygun olduğunu göremiyorum.bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?

Benzer konular

DoyumsuzSevgili

🌱Yeni Üye🌱
vistaya 3ds max i yüklemeyeceğiniz için dosyalarıda görememeniz gayet normal 3ds max xp programını tanıyor ve dolayısıyla dosyalrı görebilmeniz açısından açmasanızda 3ds maxin yüklü olması gerekir bilgisayarınızda benim bilgim bu konuda ama yanlış ama doru

maybach

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Vista'da Max çalışıyor. Yalnız v-rayde biraz sorun oluyor. Önizlemede bilgisayarın grafik ve performans ayarlarındandır. Eğer soruyu yanlış anlamadıysam

lodOs

🌱Yeni Üye🌱
Evet max vistada çalışıyor, bende henüz bi problem yaratmadı. Ön izleme ya max dosyasının çok büyük olmasından kaynaklanıyodur ya da bilgisayarının grafik - gönünüm özelliklerinden dolayı. Benim fikrim de bu.

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Bazı max dosyalarının boyutlarının büyük olmasından dolayı önlizlemede sorun yaşıyabilirsiniz, şayet bütün dosyalarda önizleme sorunu yaşıyorsanız ACDSee kullanmanızı tavsiye edebilirim