Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Armtur Medi ©

MuratDMR

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopta yaptığım bazı çalışmalar. . Sadece yorumlarınızı merak ettiğim için ekliyorum. . =)

Benzer konular

AC/DC

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Birgün bende kendimi böyle işler yapmış olarak görebilecekmiyim çok merak ediyorum:) Ellerinize sağlık..

redarch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
esrarengiz, merak uyandırıcı, şaşırtıcı, beyeniye açık ve daha birçok şey...

Tebrikler...

MuratDMR

🌱Yeni Üye🌱
Görüşleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. . Ben hayal kurmak için özgürüm, ne de olsa hayal kurmak bedava öyle değil mi? =)

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
Resimlerin çizimleri sizemi ait yoksa sadece montajmı yaptınız. Eğer çizimler sizinse fevkalade güzel.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel olmuş eline sağlık

MuratDMR

🌱Yeni Üye🌱
Resimlerin çizimleri sizemi ait yoksa sadece montajmı yaptınız. Eğer çizimler sizinse fevkalade güzel.

montaj dostum. O kadar ilerleyemedim daha =) Herbir çalışma yaklaşık 10 ayrı resim kullanılarak yapıldı. . Hayal kırıklığına uğrattığım için özür dilerim fakat Yinede Teşekkür ederim yorumun için. =)

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
montaj dostum. O kadar ilerleyemedim daha =) Herbir çalışma yaklaşık 10 ayrı resim kullanılarak yapıldı. . Hayal kırıklığına uğrattığım için özür dilerim fakat Yinede Teşekkür ederim yorumun için. =)

Olsun dostum yinede başarılı çalışmalar eline sağlık. Umarım birgün sende bu çizimleri yapacak kadar başarılı olursun dostum. Sadece çalışmak lazım sonrası kendiliğinden gelir zaten. Benim gibi tembel olmayın :)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben yine de geleceğin umut vaadeden nadir tasarımcılar arasında olacağınızı düşünüyorum. Farklısınız..

Emeğe saygılar..........................

MuratDMR

🌱Yeni Üye🌱
Ben yine de geleceğin umut vaadeden nadir tasarımcılar arasında olacağınızı düşünüyorum. Farklısınız..

Emeğe saygılar..........................

Yorumunuz beni gerçekten mutlu etti, çünkü birşeyler başardığımı ve bunu başkalarınada yansıtabildiğimi farkettim yorumunuzda. Çok teşekkür ederim sevgili larana =)

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Emeğine sağlık, harika çalışmalar....

Ozle_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tabrik ederim güzel çalışmalar emeğine sağlık:)