Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kusura bakma ama paint ile yapılmış gibi duruyor istersen biraz daha oyna font seçimin çok kötü gradient atmışsın ortadan fakat harfi içine çekmiş siyah ve mavi değilde farkl reklerde dene istersen kolay gelsin
Programın bir önemi yok; mühim olan sadece fikir ve tasarımdır... Öncelikle grafik tasarımın ve tipografinin temel rensiplerini en baştan ve adamaakıllı bir şekilde öğrenmenizi tavsiye ederim:
- Logo ne kadar stilize/kaligrafik/hareketli olursa olsun, alt metinlerde(özellikle uzunsa) daha düz/kasik formda yazı karakterleri kullanılmamalıdır. Aksi halde hem rahat okunma güçlüğü oluşturur, hem de logonun etkisini tolere eder ve tipografik kontrast etkisi gerçekleşmez:
kusura bakma ama paint ile yapılmış gibi duruyor istersen biraz daha oyna font seçimin çok kötü gradient atmışsın ortadan fakat harfi içine çekmiş siyah ve mavi değilde farkl reklerde dene istersen kolay gelsin
valla bilmiyorum ama kızdığım arkadaş için özür diliyorum çünki bende görünenle sizde görünen aynı değil yoksa ben beğenmediğim çalışmayı zaten siteye atmam
sonuçta kuruyemiş için bence kötü değil başarılı bir çalışma ama biraz daha farklı olabilirdi çünkü genelde bu tarz logolar kullanılır ülkerin logosunu andırdı biraz çünkü...
Logo ne kadar stilize/kaligrafik/hareketli olursa olsun, alt metinlerde(özellikle uzunsa) daima daha düz/klasik formda yazı karakterleri kullanılmalıdır.
sonuçta kuruyemiş için bence kötü değil başarılı bir çalışma ama biraz daha farklı olabilirdi çünkü genelde bu tarz logolar kullanılır ülkerin logosunu andırdı biraz çünkü...
arkadaşım haklısın standart bi logo fakat müşteri isteği doğrultusunda yapıldı ve tek bi logo çalışması yaptım oda buydu ve okeylendi değerli fikirleriniz için tşk ederim