Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
font hoş bir hava oluşturmuş fakat sanki daha keskin çizgilerle ve düz bir font ile yazılsa daha iyi durur gibi geldi bana ama genel olarak gayet hoş bir çalışma. bi denemek gerek derim ben
Orda çocuğun kıza sarıldığı noktada bir karartı var onun ne olduğunu anlayamadım.Her dilde aşk yazısı bence uyumlu olmamış.Duygusal bir çalışma mizahi bir yaklaşıma salınınca anlamını yitirmiş.Onun yerine daha çok el yazısına çalan bir font kullansan daha kaliteli görünebilir.Arka fonda oldukça basit görünüyor.Daha iyi şeyler yapabileceğine inanıyorum
bence degrade deki beyazlığı daha yumuşak bir gecişle saglasan cokdaha iyi duracak calışma..ha bide yazı karakteri ve rengiyle ilgili farklı birsey uygulayabilir miyiz sanki hmm :|
o çizgi efektinin tam ortası adamın tam suratına denk gelmiş benim de ilk dikkatimi çeken o oldu. genel manada hoş bir çalışma ellerinize sağlık kahveniz eksik olmasın