Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aslan adası - Bilinmeyene yolculuk

legolast

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmalarımdan bir tanesini daha sizlerle paylaşmak isterim sevgili dostlar.

Ana figürün aslanlar olduğu fantastik bi çalışma yapmaya çalıştım artık ne kadar oldurdum bilemiyorum yorumlarınıza. :smile:

sonvu.jpg

kaynakl.jpg

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Söylediğiniz gibi fantastik bir çalışma olmuş :) Elinize sağlık, ben çok beğendim.

burakbaysal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
bisey sormak sıtıyorum bu renk uyumlarını nasıl saglıyosunuz hangı bolumden ?
cokta guzel basarılı bı calısma ayrıca

legolast

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bisey sormak sıtıyorum bu renk uyumlarını nasıl saglıyosunuz hangı bolumden ?
cokta guzel basarılı bı calısma ayrıca

öncelikle teşekkür ederim . Renk uyumu ; belirlediğiniz renkleri çalışmaya hakim
kılmak için her renk e ayrı mulitply layer açıyorum renkler atılıp hangi renk hangi bölgeye etki edecekse uygun şekilde sime işlemi yapıyorum. Bilmem anlatabildimmi :)

s Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmalarımdan bir tanesini daha sizlerle paylaşmak isterim sevgili dostlar.

Ana figürün aslanlar olduğu fantastik bi çalışma yapmaya çalıştım artık ne kadar oldurdum bilemiyorum yorumlarınıza. :smile:

sonvu.jpg

kaynakl.jpg

Aynı figürlerden 3 tane gördüm neredeyse fazla kullanmanız güzel olmamış.Resmin Geneline Bakarsak başarılı.
Tebrik ederim.

legolast

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aynı figürlerden 3 tane gördüm neredeyse fazla kullanmanız güzel olmamış.Resmin Geneline Bakarsak başarılı.
Tebrik ederim.

Aynı figürden sadece sütunları kullandım . Sütunların birden fazla olması normal bence ama kişinin bakışına göre değişir tabi. :wink:

muscle2

🌱Yeni Üye🌱
Güzel çalışma olmuş..Emeğine sağlık..Sarı tonlarla düşünmezmiydin aynı çalışmayı..

legolast

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel çalışma olmuş..Emeğine sağlık..Sarı tonlarla düşünmezmiydin aynı çalışmayı..

Teşekkür ederim. Bu çalışmayı sarı tonlarda boyamayı tercih etmem neden diye soracak olursanız ; ana figür olan aslanın doğadaki renkleri sarı tonlardadır zaten. eğer ben de doğadaki tonlarını kullanırsam düz mantıkla doğru bişey yapmış olurum ama çalışma da bi farklılık hissi oluşmaz ortada özgün birşeyler olmaz . Örneğin dalmaçyalı cinsi bir köpek düşünün onun diğer sokak köpeklerinden ne farkı var ? :wink:

kingprintmaker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma sanki fantastik bir filmin ortasındaymış gibi hissettirdi bana ama şu aslanları çok az kulansaydın o kullandıklarında gözün görebileceği açılarda olsa daha güzel olurdu (bence) sonuç olaralk "Ben beğendim"

legolast

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma sanki fantastik bir filmin ortasındaymış gibi hissettirdi bana ama şu aslanları çok az kulansaydın o kullandıklarında gözün görebileceği açılarda olsa daha güzel olurdu (bence) sonuç olaralk "Ben beğendim"

Teşekkür ederim beğenmenize sevindim. :wink:

burakbaysal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
öncelikle teşekkür ederim . Renk uyumu ; belirlediğiniz renkleri çalışmaya hakim
kılmak için her renk e ayrı mulitply layer açıyorum renkler atılıp hangi renk hangi bölgeye etki edecekse uygun şekilde sime işlemi yapıyorum. Bilmem anlatabildimmi :)

cok tesekkurler cok guzel anlattınız bıraz uygulamayla pratıke dokebılırım