Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle teşekkür ederim . Renk uyumu ; belirlediğiniz renkleri çalışmaya hakim kılmak için her renk e ayrı mulitply layer açıyorum renkler atılıp hangi renk hangi bölgeye etki edecekse uygun şekilde sime işlemi yapıyorum. Bilmem anlatabildimmi
Teşekkür ederim. Bu çalışmayı sarı tonlarda boyamayı tercih etmem neden diye soracak olursanız ; ana figür olan aslanın doğadaki renkleri sarı tonlardadır zaten. eğer ben de doğadaki tonlarını kullanırsam düz mantıkla doğru bişey yapmış olurum ama çalışma da bi farklılık hissi oluşmaz ortada özgün birşeyler olmaz . Örneğin dalmaçyalı cinsi bir köpek düşünün onun diğer sokak köpeklerinden ne farkı var ? :wink:
çalışma sanki fantastik bir filmin ortasındaymış gibi hissettirdi bana ama şu aslanları çok az kulansaydın o kullandıklarında gözün görebileceği açılarda olsa daha güzel olurdu (bence) sonuç olaralk "Ben beğendim"
çalışma sanki fantastik bir filmin ortasındaymış gibi hissettirdi bana ama şu aslanları çok az kulansaydın o kullandıklarında gözün görebileceği açılarda olsa daha güzel olurdu (bence) sonuç olaralk "Ben beğendim"
öncelikle teşekkür ederim . Renk uyumu ; belirlediğiniz renkleri çalışmaya hakim kılmak için her renk e ayrı mulitply layer açıyorum renkler atılıp hangi renk hangi bölgeye etki edecekse uygun şekilde sime işlemi yapıyorum. Bilmem anlatabildimmi