Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. de aslan figürünüz fazla belli olmuyor küçük alanlara basıldığını düşünürsek sonuç kötü olabilir 2. de aslan yazıya göre daha ön planda kalmış ve firma ismini ayaklar altına almış. 3.de çelişkili bir durum sözkonusu aslan yansımasının izdüşümüne aslan yazısını düz yasmışsınız tezatlık ortaya çıkmış 4. de aslanın grident kısmını tam siyahtan çıkmasanız %20lik griler ile daha ön plana çıkmış olur ve göz yormaz. Ayrıca font biraz sıkıntılı emeğinize sağlık
1. de aslan figürünüz fazla belli olmuyor küçük alanlara basıldığını düşünürsek sonuç kötü olabilir 2. de aslan yazıya göre daha ön planda kalmış ve firma ismini ayaklar altına almış. 3.de çelişkili bir durum sözkonusu aslan yansımasının izdüşümüne aslan yazısını düz yasmışsınız tezatlık ortaya çıkmış 4. de aslanın grident kısmını tam siyahtan çıkmasanız %20lik griler ile daha ön plana çıkmış olur ve göz yormaz. Ayrıca font biraz sıkıntılı emeğinize sağlık
ben hiç sevmedim daha estetik ve güzel olabilirdi ve neden siyah renk kullanılmıs....yazılar çok basit ve cılız kalmıs aslan figürleri nerdeyse herkezin kullandığı figürler deiştirmelisin bence
dostum giyim logosu dediğinize göre, bu bişekilde giyim kıyafetlerinin marka etiketi olarak ta kullanılacaktır.. uzmanı değilim ama etiketler küçük ve ilk çalışman etiketler üzerinde çok hoş gözükecek diye düşünüyorum