bi arkadaşımın mobilya mağazasına yapmış olduğum çalışmalar.logo bana aittir.
Büşra Giritoğlu ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,443 Tepkime puanı 14 17 Kas 2008 #1 bi arkadaşımın mobilya mağazasına yapmış olduğum çalışmalar.logo bana aittir.
G GRAFİMERVE ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 18 Nis 2008 Mesajlar 1,554 Tepkime puanı 41 Yaş 35 17 Kas 2008 #2 2, çalışman uygun bence emeğine sağlık
yoSa 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 25 Mar 2008 Mesajlar 2,247 Tepkime puanı 88 Yaş 40 17 Kas 2008 #3 Bu çıkıntıyı bilerek yapmadın dimi? İlk çalışma daha iyi ancak kartın arkasıda bişeyler istiyor... Atay fontuda değişebilir belki... 1. kartvizitin arka yüzüne 3. çalışmanın sağ altındaki renk geçişleri yine sağ altta olacak şekilde uygulanabilir... Şahsi fikirlerim ve eleştirilerim bu yönde. Kolay gelsin Lola...
Bu çıkıntıyı bilerek yapmadın dimi? İlk çalışma daha iyi ancak kartın arkasıda bişeyler istiyor... Atay fontuda değişebilir belki... 1. kartvizitin arka yüzüne 3. çalışmanın sağ altındaki renk geçişleri yine sağ altta olacak şekilde uygulanabilir... Şahsi fikirlerim ve eleştirilerim bu yönde. Kolay gelsin Lola...
Büşra Giritoğlu ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,443 Tepkime puanı 14 17 Kas 2008 #4 yoSa' Alıntı: Bu çıkıntıyı bilerek yapmadın dimi? İlk çalışma daha iyi ancak kartın arkasıda bişeyler istiyor... Atay fontuda değişebilir belki... 1. kartvizitin arka yüzüne 3. çalışmanın sağ altındaki renk geçişleri yine sağ altta olacak şekilde uygulanabilir... Şahsi fikirlerim ve eleştirilerim bu yönde. Kolay gelsin Lola... Genişletmek için tıkla ... özellikle çalışmayı açık baktım herhangi bir çıkıntı yok jpeg formatında öyle görünüyo nedense.dediğinide denicem saol.
yoSa' Alıntı: Bu çıkıntıyı bilerek yapmadın dimi? İlk çalışma daha iyi ancak kartın arkasıda bişeyler istiyor... Atay fontuda değişebilir belki... 1. kartvizitin arka yüzüne 3. çalışmanın sağ altındaki renk geçişleri yine sağ altta olacak şekilde uygulanabilir... Şahsi fikirlerim ve eleştirilerim bu yönde. Kolay gelsin Lola... Genişletmek için tıkla ... özellikle çalışmayı açık baktım herhangi bir çıkıntı yok jpeg formatında öyle görünüyo nedense.dediğinide denicem saol.
D darkeagle17 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 25 Kas 2008 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 26 Kas 2008 #5 2. çalışma diğerlerine göre daha iyi :smile: eline sağlık :wink:
hokiri ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 May 2008 Mesajlar 105 Tepkime puanı 3 28 Kas 2008 #6 cikintilar cok ama idare eder arkadasim emegine saglik
beyhanok ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Ağu 2008 Mesajlar 153 Tepkime puanı 5 28 Kas 2008 #7 1 yada 3 derim
Büşra Giritoğlu ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,443 Tepkime puanı 14 28 Kas 2008 #8 hokiri' Alıntı: cikintilar cok ama idare eder arkadasim emegine saglik Genişletmek için tıkla ... çıkıntı derken?3seçildi.zarf antetli ve kartvizit olarak siteye koyuldu tşk ederim.
hokiri' Alıntı: cikintilar cok ama idare eder arkadasim emegine saglik Genişletmek için tıkla ... çıkıntı derken?3seçildi.zarf antetli ve kartvizit olarak siteye koyuldu tşk ederim.
SERAP BİRCAN 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 17 Tem 2008 Mesajlar 421 Tepkime puanı 13 28 Kas 2008 #9 hep güsel olmuş ama tercihim 2 yada 3 olurdu.