Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bağımlı İnsanlar Çok Renklidir...

ertiryaki

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sigara1qu0.jpg

sigara3gr6.jpg

sigara2vs6.jpg

:iloveyou:

Benzer konular

freediz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ibret alınması gereken çalışmalar paylaşım için teşekkürler

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Çok güzeller... Çalışmanın birindeki mermiler duruş itibariyle bir mesaj daha içeriyor ancak yokluğu kayıp değilmiş. Çok kötü birşey bu denli esprili anlatılabilinirdi.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
sigara3gr6.jpg

Çalışmalar size mi ait bilemiyorum ama yukarıda göstermiş olduğum görselde ki fikir başka bir çalışmadan neredeyse bire bir alınmıştır.

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
amacına uygun çalışmalar çıkarmışsınız emeginize sağlık

ertiryaki

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sigara3gr6.jpg

Çalışmalar size mi ait bilemiyorum ama yukarıda göstermiş olduğum görselde ki fikir başka bir çalışmadan neredeyse bire bir alınmıştır.

Çalışmalar kesinlikle bana aittir. Sigara, şırınga şişe vs. farklı farklı görsellerden alınarak hazırlanmıştır. Mutlaka benzeri vardır diye düşünüyorum. Fikir öyle çok aman aman birşey değil. Herkezin düşünebileceği ve uygulayabileceği bir fikir kanaatindeyim...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
adnhareference3ej8.jpg

Bahsettiğim çalışma yukarıda görüldüğü gibidir. Daha önce forumda şahsım tarafından paylaşılmış, eser sahibinin ise kim olduğunu bilmemekle beraber beğendiğim bir çalışmadır.

Elbette ki çalışma benzeri olabilir fakat bu sizin portfolyonuzda pek iyi bir izlenim bırakmayacağı kanaatindeyim.

Birinci çalışmanız hariç diğerlerini pek orjinal bulmadığımı söylemek isterim. Fakat birinci çalışma gerçekten hoş...

ertiryaki

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Daha önce görmediğim için kendi açımdan bir problem yok.. paylaşımın ve yorumun için çok teşekkürler. değerli yorumlarının devamını bekliyorum..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Daha önce görmediğim için kendi açımdan bir problem yok.. paylaşımın ve yorumun için çok teşekkürler. değerli yorumlarının devamını bekliyorum..

Bu arada raslantısal bir espri durumu söz konusu. :) Affınıza sığınarak:

Nickiniz ve konunuz tam bir kurumsal durum yaratıyor sayın ertiryaki. :D

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
uygulamaların güzel eline sağlık.
Volkan kardeşimin dediklerinede katılıyorum dikkate almanda fayda var. iyi çalışmalar.

ertiryaki

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
uygulamaların güzel eline sağlık.
Volkan kardeşimin dediklerinede katılıyorum dikkate almanda fayda var. iyi çalışmalar.

teşekkürler... kesinlikle yazılan her harfi dikkate alıyorum. aslında o afisi kaldıracaktım benzerlikten dolayı ama emeğime haksızlık yapmış olurdum. o yuzden kaldırmadım. e nede olsa nickim erTİRYAKİ....