admınler flood ypacam soryy bı usttekı mesajı sılersenız sevınırım hata oldu duzelt butonuna bastım ve dvm ettım ama zmn dolmus o arada kusura bakmayın
bak sımdı bu tam bır resım.bu resmı ctrl+n ıle yenı bı sayfa acıyoruz boyutlarını enıne esit,uzunlugunu kısa tutuyoruz
ardından ataturk resmını duplicate layer ediyoruz..ne kadar cok yaparsanız o akdar ıı az olmasın ama cok olsun
(ben 20 tane kopyaladım.sana kalmıs artık)
daha sonra Wiev/rulers (ctrl+r) acıyoruz ve mouse ıle resmımızın en uc noktasına gelıyoruz ve nerelerde olduguna ıı bakmamıs lazım.(benımkı 2.3 te)
windows/anımatıon gif yapıcaz sımdı acıyoruz..
sımdı en zor ve karısık bolume geldıkk pff..ataturkun (gercek) resmı harıc dıger kopya layerlerı kapatıyoruz (goz ısaretıne basarak) ve anımatıon dan duplıcate layer edıyoruz sonra layerlerden ataturkun gercek resmını kapatıp bı ustekını acıyoruz
ctrl tusuyla bırlıkte resmımızı asagı dogru cekıyoruz (2.3 ten ben 2.5e ındırdım)duplıce edıyoruz
ındırdıkten sonra bu layerı kapatım bı ustekıne gecıyoruz(2.5ten 2.7 e ındırdım)duplıce edıyoruz
ındırdıkten sonra bu layerıde kapatıp bı ustekıne gecıyoruz(2.7den 2.9 ındırdım)duplıce edıyoruz
....
.....
......
resmın en uc noktasına kadar layerlerı bole yapıyoruz
----------------------------------------------
resmımızın kac snlık aralarla acılması gerektıgını ayarlıyoruz(ben 2 sn yaptım)
bıraz karısık ve basıt oldu ama kusura bakmayın bu akdar gelıyo elımden.kaydetmek ıcın File/save for web&devices tıklıyoz acılan sayfada sagda ust kosede save tıklıyoruz ve kaydedılecek yerı secıyoruz SONUNDA SON
toplam calısma goruntusu
sonuc
alıntı degıldır hersey bana ait