Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

banner/reklam yardım

elfin58

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba sitenize ilk mesajım bu. Umarım faydalı işlere imza atarım...

İlk gelmemde biraz sorun çıkarayım dedim :)

Sitenizin üst kısmında yer alan :
lllli4.jpg

kırmızı çerçevedeki banner/reklam nasıl yapılıyor. Özellikle büyük bir resmi kamera gibi aşağıdan yukarıuya gösteren kısmı?

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Tercihiniz hangi program ?
Flash ?
Photoshop ?
Yada ?
İlk önce bunu sormalısınız. Bir çok teknik ile yapılabilir :)

elfin58

🌱Yeni Üye🌱
Tercihiniz hangi program ?
Flash ?
Photoshop ?
Yada ?
İlk önce bunu sormalısınız. Bir çok teknik ile yapılabilir :)

Flash tan anlamıyorum malesef, eğer fotoşop olursa sevinirim. Gerçekten benim için çok önemli bir çalışma. Çünkü siteye üye olma amacımda bu bannerı görünce oldu..Lütfen yardım:iloveyou:

fixx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hehhe ben kolayına kacayım yanlıs yonlendırme olmasın :D
tam bır resım o sanırım sadece o kısmı hafıf asagı cekerek anımasyon olarak kaydedıp yapılmıs sanırım :D:D:D sen bu meseja kulak asma belkı dogrudur dıe soledım ..
dogrsunu gokhan usta verır

örnek: benımkı amatorce oldu ama olsun bıseye benzedı belkı :D
76887065cj8.gif

Son düzenleme:

fixx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
https://www.grafikerler.net/imageready-ile-gif-animasyonun-temelleri-t1221.html
Fixx arkadaşımızın dediği gibi , yukarıda vermiş olduğum linki incelerseniz eğer, photoshopta gif yapmanın mantığını anlamış olursunuz...
Gif yapmanın temel bilgileri yukarıdaki linkteki gibidir gerisi hayal gücünüze ve kabiliyetinize kalmış olgudur...

hehehe way be dogru bılmısım cok sgl usta :D bende kendı capımda banner yapıyom ordna bılıyom tskler (+rep volkan usta)

elfin58

🌱Yeni Üye🌱
tşkler.......................

az buçuk mantığı anladım ama dediğim banneri yapamadım :S

Biri lütfen resimli anlatım yapanbilir mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

fixx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
admınler flood ypacam soryy bı usttekı mesajı sılersenız sevınırım hata oldu duzelt butonuna bastım ve dvm ettım ama zmn dolmus o arada kusura bakmayın

ataturk6.jpg

bak sımdı bu tam bır resım.bu resmı ctrl+n ıle yenı bı sayfa acıyoruz boyutlarını enıne esit,uzunlugunu kısa tutuyoruz

adszqc0.jpg

ardından ataturk resmını duplicate layer ediyoruz..ne kadar cok yaparsanız o akdar ıı az olmasın ama cok olsun :D(ben 20 tane kopyaladım.sana kalmıs artık)

adsz1hn1.jpg

daha sonra Wiev/rulers (ctrl+r) acıyoruz ve mouse ıle resmımızın en uc noktasına gelıyoruz ve nerelerde olduguna ıı bakmamıs lazım.(benımkı 2.3 te)

adsz2ks0.jpg

windows/anımatıon gif yapıcaz sımdı acıyoruz..
sımdı en zor ve karısık bolume geldıkk pff..ataturkun (gercek) resmı harıc dıger kopya layerlerı kapatıyoruz (goz ısaretıne basarak) ve anımatıon dan duplıcate layer edıyoruz sonra layerlerden ataturkun gercek resmını kapatıp bı ustekını acıyoruz

adsz3am5.jpg

adsz4ct9.jpg

ctrl tusuyla bırlıkte resmımızı asagı dogru cekıyoruz (2.3 ten ben 2.5e ındırdım)duplıce edıyoruz
ındırdıkten sonra bu layerı kapatım bı ustekıne gecıyoruz(2.5ten 2.7 e ındırdım)duplıce edıyoruz
ındırdıkten sonra bu layerıde kapatıp bı ustekıne gecıyoruz(2.7den 2.9 ındırdım)duplıce edıyoruz
....
.....
......
resmın en uc noktasına kadar layerlerı bole yapıyoruz

----------------------------------------------
resmımızın kac snlık aralarla acılması gerektıgını ayarlıyoruz(ben 2 sn yaptım)

adsz5wy5.jpg

bıraz karısık ve basıt oldu ama kusura bakmayın bu akdar gelıyo elımden.kaydetmek ıcın File/save for web&devices tıklıyoz acılan sayfada sagda ust kosede save tıklıyoruz ve kaydedılecek yerı secıyoruz SONUNDA SON :D:D
toplam calısma goruntusu

adsz6tz0.jpg

sonuc

10226587si2.gif

alıntı degıldır hersey bana ait

Son düzenleme: