Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Başka bir Grafikerler.net deneme çalışması

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
imencopy.jpg

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
ilginç bir çalışma olmuş..ama renklerde yada biraz ışık tonda sıkıntı olmuş..anlaşılmıo direk..emeğinize sağlık..

penny_lane

🌱Yeni Üye🌱
buna benzer tutoriallar dolanıyo sitelerde ve eğer onlara bakarak yaptıysanız yaklaşmışsınız.elinize sağlık.yalnız öne eklediğiniz dallar,yapraklar daha farklı yerleştirilirse göz yoruculuğu ve boğuculuğu? hafifleyecektir.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence grafikerler.net in yapısına uymamış ama çalışma fena değil kolay gelsin

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence grafikerler.net in yapısına uymamış ama çalışma fena değil kolay gelsin

grafikerler.net in yapısı nasılmış merak ettim :) bu arada yorum için teşekkürler

buna benzer tutoriallar dolanıyo sitelerde ve eğer onlara bakarak yaptıysanız yaklaşmışsınız.elinize sağlık.yalnız öne eklediğiniz dallar,yapraklar daha farklı yerleştirilirse göz yoruculuğu ve boğuculuğu? hafifleyecektir.

tutorial dan bakarak yapmadım..aklımda olan bir fikirdi.yorum ve öneriniz için teşekkürler :)

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
arı içerikli :D arı gibi çalışıyoruz ya ondan

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
Gayet açık demişsiniz bence çok karamsar olmuş tamamen ışıksız ve cansız biraz daha uğraşırsanız bence güzel olur düşence güzel

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gayet açık demişsiniz bence çok karamsar olmuş tamamen ışıksız ve cansız biraz daha uğraşırsanız bence güzel olur düşence güzel

amacım ışıl ışıl yapmak değildi zaten..böylesini daha uygun gördüm tamamen ışıksız ve çok karamsar demişsiniz ona katılmıyorum..tamamen ışık olmayan bir yerde gölge nasıl oluşur ozaman? yorumunuz için teşekkürler