Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bayan iç çamaşırı: Yansıma / Blush Lingerie: Reflection
katılıyorum,tasarım gerçekten çok güzel olmuş.düşünceyi çok başarılı yansıtmışlar.ama bunun için çok daha gösterişli bir çamaşır kullansalardı keşke.:Steşekkürler Volkan Tekin.
baş bölgesinde bir gölge sözkonusu... bu nedenle vücudunun rengiyle arada farklılık var... zaten iyice incelerseniz normal resimde de bu gölge göze çarpmakta...
sayın dombalak... tabi ki gövdesi daha soluk olacak... baş kısmında koyu bir gölge bulunmakta... hal böyle olunca vücudundaki tonlamalar daha canlı nasıl olabilir ki... üstelik o bir yansıma... canlı renk tonlarında olmasını bekleyemeyiz değil mi?
ama sorun yansıma olması değil yansımada solukluk olması çok normal onu kabul ediyorum ama yansımada baş ve gövde arasındaki solukluk orantılı değil gibi geldi bana.. baştaki gölge bu orantıyı dengelemeye yetmiyor bence
ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi daha dikkat çekici bir ürün sergilenmeliydi bence mankende
taktığınız noktalar cidden ilginç çalışma fikir olarak ta uygulama olarak ta gaye başarılı, ama ben bulayım bi eksik hata nasıl yapar bu terbiyesizler bu kadar iyi çalışmayı diyorsanız bilemem takılacak daha net hatalar var onlara takın
ayrıca çamaşırı beğenmeyen arkadaşlar içindeki vücut taşıyamamış ondan bence bu etki siz bu ölçülerde iç çamaşırı modeli gördünüz mü hiç