Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bayrama Özel Afiş

koko_mac1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3e9c023ab276e079128d254ba1e41f72.JPG

Yorumlarınızı Bekliorum Arkadaşlar...

Son düzenleme:

Benzer konular

mutlugrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş harbi konuşmak gerekirse iyi olmamış daha farlıklı bir çalışma yapalirdin. emeğine eline sağlık

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
renk seçimi, font seçimi daha iyi olabilirse iyi olur. ve bu tarz çalışmalırda yazılara/zemine verilen efektler pek hoş durmuyo.
daha sade birşeyler yapmalısın. kolay gelsin

ulkerer35

🌱Yeni Üye🌱
Eline saglik ama bence yeni bir afis calis. Ön plana fiyatlar ciksin, afiste her obje bütünleyici olsun. Senin isini parcalara ayirirsan yeni bir is cikar ama su anda paramparca:(

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yaa benim bi savundugum bişey vardır AFİŞ dedigin aılacagı ve kulanılacagı en önemlisi hitap edecegi kitleye göre yapılır arkadaşımız işinde saolsun yorulmuş ama hiç bi duygu yok bende pembe zemin rengini kulanacaksan ona zıt renklerde yazı renkleri sec burda dişi ve erkekligi gösterebilirsin ayrıca zemindeki efek pek hoş olmamış madem onu yapacaksın onun opaciticiyle oyna biraz ve ya onu blur yap öyle koy alttan hafif gözuksun saolsın eline emegine salık tşk ler saygılar

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
böyle karmaşık bişi yapacağına arka fonu kaldırıp az gölgeli ve iki renkli bir çalışma yapsan bence daha çok göze çarpar...kolay gelsin

baskici46

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok karmaşık ve gözü yoran bir çalışma. dikkat çekiciliği yok.

aydanur

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana mezuniyet kepi giymiş ilköğretim okulu öğrenci resmi lazım
yardımcı olursanız sevinirim
*********** mail atarsanız
daha çok sevinirim
şimdiden teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Engin BÜTÜN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ruzgarajans.com
Eline sağlık uğraşmıs yapmaya çalışmıssın ama daha iyisi olabilirdi. Bende bu tarz işlerde arkaya karışık fon kullanılmasını pek uygun bulmuyorum. Renkler birbirine girmiş uyumsuzluk var. Zemin kullanmadan daha sade renkler ve daha farklı kalın fontlar kullanılabilirdi. Emeğe saygı duyanlardanım tebrik ederim kolay gelsin..

belmando

🌱Yeni Üye🌱
rengarenk bı calışma gozu yorar ve ıtıcı olur bence de sade bı calışma yap bayrama ozel yazısını bombelı yaparak yazı alanını daraltma bı cam yazısı gıbı durmasın derim dostum