sevgiden-iz
🌟Usta Tasarımcı🌟
Selamlar buraya yazan bir çoğunuzun annesi, bir çoğunuzun ablası olarak benim de danışmak istediğim birşeyler var. Öncelikle belirteyim eğitimim bu konuda değil. 2003 ten bu yana karakalemle A-4 kağıtlara çizdiğim çizimlerim var. Gören herkesin hayranlıkla bakması ve değerlendirilmesi gerekir demesi üzerine demo gibi sayısını dahi bilmediğim soyut tarzda olan bu desenlerimi ne yapacağımı bilememekteyim. Üniversite çağında değilim çocuklarım üniversiteye hazırlanıyor. Bilgisayarda paint de de çizdiğim bir çok kumaş, gipür, seramik ve halı desenine uyabilecek çalışmalarım var. Bunların da sayısını bilmiyorum. Ayrıca özel bir bilgisayar kursundan Corelx4 ve photoshop dersi aldım. Corelx4 programında gerçeğe yakın mücevher çizimleri yaptım. Şu anda hiçbir yerde karşılaşamayacağınız çalışmalarım var. Yaşım 42 ve ilk defa birşeyler yapmak için bu kadar hevesliyim. Özellikle pırlanta ve mücevher tasarımında çalışmak istiyorum ama nasıl başlanır nereye danışılır ne gibi bir yol haritası oluşturulur onu da bilmiyorum. Bu yaşında ne yapacaksın diyen birisi varsa lütfen umudumu kırmasın çünki elimden tutan hiç kimse olmadığı için zaten üzgünüm. Yaptığım çizimlerin hepsini toparlayıp yakmak geliyor içimden