Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Berna Eker Tanıtıcı Broşür Çalışması

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Çalışma Baştan aşağı Corelde yapıldı.. Photoshopta zemin hazırlandı ve hazır floral desenlerle süslendi... Beğeneceğinizi umuyorum...

berna.jpg

Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürlerimi sunarım...

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Güzel olmuş ellerinize sağlık, ancak ön taraftaki yazının o şekilde durmaması lazım bence. Rahat okumak için çevirince fotoğraftaki görüntü rahatsız edici bi hal alabilir; Fotoğrafların siyah beyaz olması onları anı haline getirme çabanızı biraz yarı yolda bırakmış. Bütünlük kalmamış çünkü... Belki o küçük fotoğrafların üzerine pembe mavi şeffaf renkler atayabilirsiniz... Onlar da hem tek renk havaıyla anı etkisi yaratacak hem de çalışmanızın bütünsel olmasını sağlayacaktır. Tabii siyah film şeriti için de aynı şey geçerli bence yumuşacık renkler hoş olur. Üzerinde çalıştığınız konu zor ama, ilk bunu düşündüm görünce. Ellerinize sağlık...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
hoş bir çalışma olmuş özellikle renklerin uyumu çok hoş eline sağlık

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmadan ziyade şu çok hoşuma gitti.
Açıklamanızda " hazır floral desenlerle süslendi " demişsiniz. Açık sözlülüğünüz için sizi taktir ediyorum ve teşekkür ediyorum.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Güzel olmuş ellerinize sağlık, ancak ön taraftaki yazının o şekilde durmaması lazım bence. Rahat okumak için çevirince fotoğraftaki görüntü rahatsız edici bi hal alabilir; Fotoğrafların siyah beyaz olması onları anı haline getirme çabanızı biraz yarı yolda bırakmış. Bütünlük kalmamış çünkü... Belki o küçük fotoğrafların üzerine pembe mavi şeffaf renkler atayabilirsiniz... Onlar da hem tek renk havaıyla anı etkisi yaratacak hem de çalışmanızın bütünsel olmasını sağlayacaktır. Tabii siyah film şeriti için de aynı şey geçerli bence yumuşacık renkler hoş olur. Üzerinde çalıştığınız konu zor ama, ilk bunu düşündüm görünce. Ellerinize sağlık...

yorumlarn için teşekkür ederim efoja ama iş çoktan basıldı ve dağıtıldı bile çok zordu benim için gerçekten logo ile bayağı uğraşmıştık.. tekrardan teşekkürler...

hoş bir çalışma olmuş özellikle renklerin uyumu çok hoş eline sağlık

teşekkür ederim..

irm.art rica ederim ne kullandıysam onu yazdım...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğinize sağlık; amacına uygun bir çalışma olmuş.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğine sağlık arkadaşım güzel bir çalışma olmuşş..

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmanız amaca uygun ve güzel düzenlenmiş
elinize sağlık:)