uralberkan
🏅Acemi Tasarımcı🏅
BEŞİKTAŞ BÖLGESİNDE TASARIMCI ALIMI 3 KİŞİ !!!!
Program/Seviye: ikamet yeri beşiktaş ve çevresi olan TASARIMCI arkadaşlar alınacaktır.
alınacak kişi sayısı 3 adettir.
kişilik sahibi, Kreatif, Baskı Tekniklerini bilen, Görsel Tasarımlarda yüksek performans sağlayacabilecek arkadaşların mail atmasını bekliyorum. CV ve Portfolio gönderin lütfen
uralberkan34@gmail.com
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: ikamet yeri beşiktaş ve çevresi olan TASARIMCI arkadaşlar alınacaktır.
kişilik sahibi, Kreatif, Baskı Tekniklerini bilen, Görsel Tasarımlarda yüksek performans sağlayacabilecek arkadaşların mail atmasını bekliyorum. CV ve Portfolio gönderin lütfen
uralberkan34@gmail.com
E-posta: uralberkan34@gmail.com
Telefon: 05307016561
Program/Seviye: ikamet yeri beşiktaş ve çevresi olan TASARIMCI arkadaşlar alınacaktır.
uralberkan34@gmail.com
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: ikamet yeri beşiktaş ve çevresi olan TASARIMCI arkadaşlar alınacaktır.
uralberkan34@gmail.com
E-posta: uralberkan34@gmail.com
Telefon: 05307016561