Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bilet dışı kapak ( otobüs firması için)

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
şarküteri, otobüs firmasına vermiş olduğu reklam ile
düzenlediğim bilet dışı kabı,
a4 ebat çift yön baskılı, kırımlı - beğeninize.....

Zvxw2.jpg

Benzer konular

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
topaloğlunun logosu yoktu sanırım, ben olsam üşenmez baştan çizerdim çünkü böyle baştan savma duruyor biraz. Ve dükkanın resmine gölge verebilirdin, yumuşak kesersen arkaplan ile daha iyi bir uyum sağlayabilirsin.Sert kesimler pek hoşuma gitmiyor.

Eline sağlık

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
topaloğlunun logosu yoktu sanırım, ben olsam üşenmez baştan çizerdim çünkü böyle baştan savma duruyor biraz. Ve dükkanın resmine gölge verebilirdin, yumuşak kesersen arkaplan ile daha iyi bir uyum sağlayabilirsin.Sert kesimler pek hoşuma gitmiyor.

Eline sağlık

söylediklerinizde gayet haklısınız uygulama hatalı bir iş çıktı teşekkürler..:)))

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Ya ben kırmızı rengini bir türlü sevemiyorum :/ Çok yoğun kullanılmış, çok yordu gözümü. Topaloğlu logosunun arkasındaki beyaz gölge çok fazla olmuş. Bu işler böyle midir bilmiyorum, daha önce hiç yapmadığım için. Ama daha sade olabilirdi sanırım. Fontlarda çok kaba. Bunlar benim fikirlerim. Ve son olarak iletişim bilgilerini kaldırmanız gerekiyor. Forum kuralları gereği. Yinede Elinize sağlık.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Tekrardan inceledim ama bu bilet nasıl bişe anlamadım :D 3 tane kırımı var ve kendi yaptığım bilet ile karşılaştırıyorum,benimkinde 2 kırım var. bende en üst bölüm düz ama sizinkinde ters .

benimkinin ölçüsü tam kare ama sizinki nasıl oluyorsa a4 , kocaman bişeyden bahsediyoruz :D

rdsgd_by_hugara-d4obroc.jpg