Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bilmiyorum nasıl bulursunuz ama

hondarslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hergün sayfa yapıyorum ama haberini kendim yapıca bi de haberin konusu motosiklet olunca tabi daha da haberin konusu bir dostumuz olunca in-desing konuştu diyorum paylaşmak istedim

logo3ux8.jpg

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
öndeki kırmızı motor yerine daha farklı renkte bir motor kullanabilirdin arkadakilerde aynı renk olunca boğmuş biraz ama güzel olmuş klasik gazate sayfası zaten daha fazla ne olabilirki
haftaya yeni pistin ilk yarışında bende orda olcam orda görüşmek üzere dostum

hondarslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben orda olamayacam ortak sıralama kalkışlarında gelirim cumartesi günü ama pazar günü çalışmak zorundayım belki öğlen 12'ye kadar filan gelebilirim

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
motorun sayfadan çıkması efekti ny times gazetesindeki ağaç figürünü anımsattı o mizanpajla sayfa ödülü alınmıştı nette bulamadım bulursam paylarşırım arkadaşların renk düşüncelerine bende katılıyorum ayrıd edicilik konusunda daha etkili olabilirdiniz yine iyi bir mizanpaj yeni başlayan arkadaşlar için önemli bi çalışma sütun dengesi fontların seçimi başlık büyüklüğü alt başlık yazısı giriş ve paragraf ayarları yani sıkı bir gözlemle incelendiğinde yeni başlayan arkadaşlar için önemli bir örnek yanlız ben zemini koyu buldum ve alt tarafta zemini gösterme amaçlı sandığım bir boşluğun rahatsız ediciliğinede değinmeden geçemeyeceğim oraya başka bir haber mi girecek yoksa zemini göstermek amacıyla mı anlayamadım iyi çalışmalar

hondarslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mizampajı genel planlamayı ben yapmıştım bu gazeteyi yeni çıkarmaya başladık 34. sayıda falanız arka röportaj sayfasında sürekli ekonomi haberleri yer alıyor sayfanın alt kısmını öle düşünmüştüm diğerleri değişiyor yanlız hep alttan ürünler bu şekilde veriliyor

grafiker.iso

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öne çıkan motorun dekupajı yeterince özen gösterilmeden yapılmış galiba. Ya da gölge efekti motorun öne çıkışındaki üç boyutluluğu engellemiş. Onun haricinde güzel kompozisyon.

hondarslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yol gösteren eleştirileriniz için teşekkürler

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Başlığınız kurallara aykırı en kısa zamanda başlığınızı düzeltip bana özel mesaj yolu ile bildiriniz. Aksi halde konunuz kilitlenecektir. Konu başlığı içerikle alakalı bir cümle yada kelimelerden oluşmak zorundadır..

hondarslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bulamadım nasıl düzelteceğimi napayım sil bari