Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir sigorta şirketinin 12. yılı için tam sayfa gazete reklamı
renklisini koymasaydınız. kafa karıştırıyo... alttaki zeminin siyah olması dezavantaj gibi sanki. biraz daha gri tonlarda uygulanabilirdi. iyi çalışmalar.
Merhaba üstad. Açıkçası Font seçimini size yakıştıramadım. İşlerinizden tanıdığım serüvenist sadece tipografi ile bu çalışmayı dağıtırdı. Pek istekli yapmamışsınız sanki
değiştirdim fotoyu verdim. işin komik tarafı buna böyle diyince müşteri bende dağlara doğoru ellerini açmış bir baba ve omuzlarında oturan bir çocuk fotosu koydum. onada bunların sırtı bize dönük diyerek bir esprisi yok dedi. sonra bende klasik bir foto koydum yolladım.
Turabi bu çalışma 2 saat içinde yetişmesi gereken bir işti çok uğraşamadım. ama doğruyu söylemek gerekirse tipokrafim normalde de çok zayıftır. yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar
şunu çok rahat söyleyebilirimki eğer ben free çalışan birisi olsam aç kalırım. çünkü kovduğum müşteri kalanları 5 e katlardı rahatlıkla. bugüne kadar tasarım yaparken hiç müşteriyi baz almamışımdır ama bir ajansta çalıştığım için ister istemez müdahaleler oluyor. dolayısıyla piyasada imzamı taşımayan çok işim dolaşıyor. hatta bir çalışmamın altına müşterinin imzasını atacakkadar ileri gittiğimde oldu. bu çalışmayı siz yaptınız sizin isminizi hakeder dedim adama
doğru söze nedenir bende senin gibiyim...sabır diyelim ve dileyelim...çalışmalarında başarılar...bol imzalı çalışmalar diliyorum... müşteri isteğine göremi sade çalıştın bilmiyorum ama ben sadelikten yanayım...bu anlamda tuttum çalışmayı...
valla müşteri kafada ne canlandırıyorsa onu istiyor yani kendi istediğini önceki gibi de değil saygıyı evde unutup geliyorlar arada bir ya orası böyle olsun şuraya da kapalısını ekle ekliyorsun ya bu böyle olmadı gibi sana bırakıyorum ya adam o zaman niye karışıyorsun ki herzaman ki dertler
müşteri bu kadına çıplak diyorsa ben olsam çarşaflı bir kadın yanında yanan ampul koyardım sloganda 12 yıllık geçmişimizle geleceginizi aydınlatıyoruz (karartıyoruz) falan olurdu
Seruvenist Acıkcası senın gonderdıgın konulara hemen bakıyorum cunku guzel ısler cıkıyor. Ama malesef bunun ıcın aynı seyı soyleyemıyecegım. Demekkı kadının açık!? olamsında da bı keramet varmı
Seruvenist Acıkcası senın gonderdıgın konulara hemen bakıyorum cunku guzel ısler cıkıyor. Ama malesef bunun ıcın aynı seyı soyleyemıyecegım. Demekkı kadının açık!? olamsında da bı keramet varmı
sende bilirsinki bir grafiker herzaman aynı ayarda aynı güzellikte iş çıkaramaz. benim için burda bir kaç kişi daha aynısını diyor ama ben okadar da iyi iş çıkaran biri değilim. ama bu iş için şunu söyleyebilirim. ben reklamcılık üstüne okul okudum ve reklam hazırlama aşamalarını çok iyi blirim. dolayısıyla reklam önceden planlanlanmalıdır. şirketin eksikleri bulunmulı bu bölgeye yoğunlaşılmalıdır lakin 2 saat içinde hem fikir hem tasarım beklenirse olacağı budur. bazen şansın vardır o 2 saatte süper fikir gelir yaparsın bazen şansın yaver gitmez işi savarsın