Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

biraz karakalem..

sebnemnina

🌱Yeni Üye🌱
45867413jh4.jpg

02er1.jpg

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk çalışmanda sert çizgiler kullanmışsın 2. çalışmanda ışık gölgeye biraz daha gir.başarılar

sebnemnina

🌱Yeni Üye🌱
tsk ederim dikkate alırım ama ilk calısmamda özellikle sert cizgiler kullandım karakalem calsımayı seviyorum özelliklede uzun yolculuklarda kagıdım kalemim eksik olmaz.aslında bilmiyorum yanlısmı düsünüyorum tasarımın hangi dalı olursa olsun cizim yetenegi olması lazım 17 yasımda bir grafik tasarım kursuna gitmiştim tr de kursa üc ay gittim ilk bir bucuk ay boyunca pc basına oturmadık her ne kadar kursa devam edemesemde benim icin faydalı olmustu .temel tasarım ögrenilmesi tasarımın her dalı icin gerekli oldugunu düsünüyorum tabi bu benim düsüncem

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet temel tasarım konusunda sana katılıyorum.çizime olan merakında hoş birşey.ben grafik tasarım öğrencisiyim.bende çizim yapmayı çok seviyorum.şimdide grafik tablette çizim yapmaya başladım.eğer ilgilenirsen ilk çalışmamı serbest çalışmalar bölümüne koydum.başarılar diliyrum sana

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
ayrıca 2. çalışmanda bişey farkettim.hissetmeden çizmissin.kafa tasını düşün göz çukurları var oyüzden gözün olduğu kısmlarda onu hissettir tabi bunu kafatasının heryerinde düşün ışık gölge oayına biraz daha yaklaşmış olursun başarılar diliyorum

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
bunlar kara kalemden çok gri kalem olmuşlar arkadaşım..
bıraz daha koyu konturler kullan korkma bastır kalemını kagıda..
bırak bagırsın kagıt yeter artık dıye..

sebnemnina

🌱Yeni Üye🌱
orijinalleri gayet iyi görünüyor belkide tararken böyle olmustur ama kalemi bastırmak her zaman iyi degildir ben kagıdı korkutmak istemem :) sonucta o olmasa kalem nereye cizecek :)

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
duvarlara :)
kalem özgürdür..
istediği herşeyi
heryere
her şekilde yazar ve çizer..
kısıtlama sakın onu
küstürme :)

sebnemnina

🌱Yeni Üye🌱
sanırım aramız iyi uzun zamandır :) ucakta giderken yada otobüs de duvar bulmak zor oluyor o yüzden kagıtlarımı iyi davranmak lazım :)