Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Blue Hotel Kurumsal Kimlik Çalışmam

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Blue Hotel çalışması zincirinin kalan kurumlsal kimlik çalışmasıydı. Bunuda bitirdik çok şükür :) Umarım birşeyler becermişimdir. Saygılar.

bluekurumsalaq3.jpg

Benzer konular

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
staples, bu çalışmalar çok başarılı...bişiler becerebilmişmiyim derken kendine haksızlık ettiğini düşünüyorum...renkler çok güzel..ferah bi çalışma olmuş...eline sağlık arkadaşım...bu kadar alçak gönüllü olmamalısın...): iyi çalışmalar...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
staples, bu çalışmalar çok başarılı...bişiler becerebilmişmiyim derken kendine haksızlık ettiğini düşünüyorum...renkler çok güzel..ferah bi çalışma olmuş...eline sağlık arkadaşım...bu kadar alçak gönüllü olmamalısın...): iyi çalışmalar...

Bu güzel yorumu sizden görmek beni çok onurlandırdı. Güzel düşünceniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ben daha öğrenciyim. Bu yüzden yaptığım çalışmaları siz hocalarıma sunarken bir şeyleri becerebilmişmiyim diye soruyorum. Saygılar.

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
iletişim bilgilerini cd üzerinede yazmanızda yarar var... böylece kalan boşluğuda biraz değerlendirmiş olursunuz ve daha tok görünür... cd zarfındaki mavi şeritleri diğer işlerinizdeki gibi adres hizasında yaparsanız o koca şeritlerin kirliliğinden kurtarırsınız çalışmanızı...
antetlide adresleri kesime dayamışsınız ki bu bir hatadır... biraz daha kesimden uzaklaştırın...
adam kartvizitini ya da antetlisini sadece antalya da kullanmayabilir belki diğer şehirlerde de kullanacağı bir durum çıkacaktır... bana kartvizitini veriyorsa bu adam aramam gerektiğinde acaba antalyanın telefon kodu neydi diye aramamalıyım... üzerine yazmanız daha doğru olur... ayrıca telefonla faks bilgilerini yanyana alırsanız daha az yer kaplar...
ve zarf... adres niye din tepede duruyor ki... onuda alın şeritlerin sonuna...
ve son olarak... neden "turizim" yazıyorsunuz... doğrusu "turizm" dir...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
iletişim bilgilerini cd üzerinede yazmanızda yarar var... böylece kalan boşluğuda biraz değerlendirmiş olursunuz ve daha tok görünür... cd zarfındaki mavi şeritleri diğer işlerinizdeki gibi adres hizasında yaparsanız o koca şeritlerin kirliliğinden kurtarırsınız çalışmanızı...
antetlide adresleri kesime dayamışsınız ki bu bir hatadır... biraz daha kesimden uzaklaştırın...
adam kartvizitini ya da antetlisini sadece antalya da kullanmayabilir belki diğer şehirlerde de kullanacağı bir durum çıkacaktır... bana kartvizitini veriyorsa bu adam aramam gerektiğinde acaba antalyanın telefon kodu neydi diye aramamalıyım... üzerine yazmanız daha doğru olur... ayrıca telefonla faks bilgilerini yanyana alırsanız daha az yer kaplar...
ve zarf... adres niye din tepede duruyor ki... onuda alın şeritlerin sonuna...
ve son olarak... neden "turizim" yazıyorsunuz... doğrusu "turizm" dir...

Çok ama çok faydalı yol gösterişinizden ötürü size minnatarım. Belirttiğim gibi henüz öğrenciyim ve basım aşamasında başıma geleceklerden habersizim şuan. Zarf olayını isize izah etmek istiyorum. Kurs aldığım kurumdaki hocamız ''Yapacağınız zarflardaki iletişim bilgileri ve kurum adları sol bölümde yer almadır.'' dediği için bu şekilde köşeye almıştım. Tekrar çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi düzenleyip tekrar sunuma ekliyeceğim. Saygılar.

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok ama çok faydalı yol gösterişinizden ötürü size minnatarım. Belirttiğim gibi henüz öğrenciyim ve basım aşamasında başıma geleceklerden habersizim şuan. Zarf olayını isize izah etmek istiyorum. Kurs aldığım kurumdaki hocamız ''Yapacağınız zarflardaki iletişim bilgileri ve kurum adları sol bölümde yer almadır.'' dediği için bu şekilde köşeye almıştım. Tekrar çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi düzenleyip tekrar sunuma ekliyeceğim. Saygılar.

öncelikle eleştiriye açık olmanız beni memnun etti bunu belirtmek isterim... ikinci olarak kurs hocanız size yanlış bilgi aktarımında bulunmuş... illa sola dayamak gerekmiyor... adresi yazmanız gereken alan sizin zarfınızın biçimiyle alakalı... pencereli bir zarfta penceresi solda olur siz hocanız illa sol dedi diye sola yazamazsınız adresi... ya alt kısma yayarsınız tek satır olarak ya da alanınızın kullanımı açısından sağa belki bloklamak zorunda kalırsınız... yapılan kurumsal kimlikleri incelerseniz illa sol kavramı diye birşey olmadığını daha iyi gözlemlersiniz...

rdln

🌱Yeni Üye🌱
aslına bakarsanız yorumum ne kadar sizin için önemli bilmiyorum tasarım hakkında kendimi yeni yeni geliştirmeye çalışıyorum... sade ve verim alınabilir bir görsel olmuş... bi sorum olcak hangi programları kullanıyosunuz... photoshop felan mı???

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
aslına bakarsanız yorumum ne kadar sizin için önemli bilmiyorum tasarım hakkında kendimi yeni yeni geliştirmeye çalışıyorum... sade ve verim alınabilir bir görsel olmuş... bi sorum olcak hangi programları kullanıyosunuz... photoshop felan mı???

Bu tasarımı yaptığım program İllstrator. Benim kullandığım programları soruyorsanız Freehand, İllstrator, Photoshop (İnndesing eğitimine yeni başladım. ) şeklinde cevaplıyabilirim.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Yaptığım çalışmayı :::AmbrosiA::: hocamın yol gösterici yorumları üzerine biçimlendirdim. Umarım olmuştur. Saygılar

bluehotelkurumsalde4.jpg

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim ama yazdıklarımı sanırım biraz yanlış anlamışsınız...
1) cd üzerindeki adresi bu şekilde bloklamak yerine cd'nin etrafında çember şeklinde yazın... beyaz alana taşmamak kaydı ile...
2) kartvizitin formatını bozmuşsunuz... aslında ben size koca şeritleri küçültün demek istemiştim... o yüzden kartvizitle ilgili bir yorum yapmamıştım çünkü onun şeritleri gayet iyiydi... eski haline çevirin kartviziti... öyle daha hoş görünüyordu...
3) şeritleri her yerde farklı kullanmayın... hepsini bir standarda oturtun... mesela ilk yaptığınız kartvizitteki gibi...
4) bütün çalışmalarda şeritler aynı şekilde mavi altta açık mavi üstte... peki antetli neden tezat...
5) telefonla faks arasını bir iki tık daha açın... çok yapışmasınlar birbirlerine...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
teşekkür ederim ama yazdıklarımı sanırım biraz yanlış anlamışsınız...
1) cd üzerindeki adresi bu şekilde bloklamak yerine cd'nin etrafında çember şeklinde yazın... beyaz alana taşmamak kaydı ile...
2) kartvizitin formatını bozmuşsunuz... aslında ben size koca şeritleri küçültün demek istemiştim... o yüzden kartvizitle ilgili bir yorum yapmamıştım çünkü onun şeritleri gayet iyiydi... eski haline çevirin kartviziti... öyle daha hoş görünüyordu...
3) şeritleri her yerde farklı kullanmayın... hepsini bir standarda oturtun... mesela ilk yaptığınız kartvizitteki gibi...
4) bütün çalışmalarda şeritler aynı şekilde mavi altta açık mavi üstte... peki antetli neden tezat...
5) telefonla faks arasını bir iki tık daha açın... çok yapışmasınlar birbirlerine...

Hocam bıkmadan yardımsever tutum sergiledeğiniz için çok teşekkür ederim. Sizin sayenizde yanlışlarımı gördüm bu sebeple size ne kadar teşekkür etsem az :S Calışmamı gösterdiğiniz yolda düzenleyip tekrar sunama ekliyeceğim. Saygılar.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

bende burda takıldım kurumsal çalışmalarda özellikle bu tarz çok küçük ayrıntılara bile dikkat etmeliyiz.
Renk uyumun ve estetiğin çok hoşuma gitti emeğine sağlık

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
bende burda takıldım kurumsal çalışmalarda özellikle bu tarz çok küçük ayrıntılara bile dikkat etmeliyiz.
Renk uyumun ve estetiğin çok hoşuma gitti emeğine sağlık

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Antetli haliyle A4 olduğu için yanlarda kullanmayı tercih etmiştim. Ama dediğiniz gibi kurumsal kimlikteki birliği bozmuşum :( Çalışmayı yenileyip tekrar sunacağım. Saygılar.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
:::AmbrosiA::: hocamın düzeltmelere dayalı yorumu üzerine çalışmamı tekrar biçimlendirdim. Forum yönetimine resim kirliliği yüzünden özür diliyorum fakat bence bir çalışmanın adım adım nasıl güzel bir çalışmaya döndüğüne örnek nitelikte. Katkılarından dolayı :::AmbrosiA::: hocama tekrar çok teşekkür ederim.

bluekurumsalrg7.jpg

Son düzenleme:

♾️Grafik Gurusu♾️
Hocam bıkmadan yardımsever tutum sergiledeğiniz için çok teşekkür ederim. Sizin sayenizde yanlışlarımı gördüm bu sebeple size ne kadar teşekkür etsem az :S Calışmamı gösterdiğiniz yolda düzenleyip tekrar sunama ekliyeceğim. Saygılar.

rica ederim hiç problem değil... amacımız burada yardımcı olamaya çalışmak... hataları eksikleri hep beraber tamamlamaya çalışmak... yoksa durum sadece vektör paylaşımından öteye gidemezdi :wink:

--------------------------------------

genelde adresleriniz logodan daha ön planda... adreslerin puntoları kaç buradan anlayamam ama ya logoları biraz daha büyütün ya da adresleri biraz daha küçültün... kartvizitteki ismi biraz daha sağa kaydırın kesime yaklaşmış... cd enteresan olmuş... tam olarak söylediğim bu değildi ama değişik bir formatta yapmışsınız fena görünmüyor... ama alt satırı üst satıra biraz yaklaştırın kesimden kurtarın... hem böylece satır arasını biraz kapatmış olursunuz... böyle kopuk görünüyor...

Son düzenleme:

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Hocam bende onu yazacaktım paylaşımda bana da adresler büyük geldi. Onuda düzeltip editleyip ekliyeceğim. Saygılar.

-----------------------------------------
Çalışma yenilenerek editlenmiştir.

Son düzenleme: