Yunus PARLAR
👑Efsanevi Grafiker👑
Blue Hotel çalışması zincirinin kalan kurumlsal kimlik çalışmasıydı. Bunuda bitirdik çok şükür Umarım birşeyler becermişimdir. Saygılar.
staples, bu çalışmalar çok başarılı...bişiler becerebilmişmiyim derken kendine haksızlık ettiğini düşünüyorum...renkler çok güzel..ferah bi çalışma olmuş...eline sağlık arkadaşım...bu kadar alçak gönüllü olmamalısın...): iyi çalışmalar...
iletişim bilgilerini cd üzerinede yazmanızda yarar var... böylece kalan boşluğuda biraz değerlendirmiş olursunuz ve daha tok görünür... cd zarfındaki mavi şeritleri diğer işlerinizdeki gibi adres hizasında yaparsanız o koca şeritlerin kirliliğinden kurtarırsınız çalışmanızı...
antetlide adresleri kesime dayamışsınız ki bu bir hatadır... biraz daha kesimden uzaklaştırın...
adam kartvizitini ya da antetlisini sadece antalya da kullanmayabilir belki diğer şehirlerde de kullanacağı bir durum çıkacaktır... bana kartvizitini veriyorsa bu adam aramam gerektiğinde acaba antalyanın telefon kodu neydi diye aramamalıyım... üzerine yazmanız daha doğru olur... ayrıca telefonla faks bilgilerini yanyana alırsanız daha az yer kaplar...
ve zarf... adres niye din tepede duruyor ki... onuda alın şeritlerin sonuna...
ve son olarak... neden "turizim" yazıyorsunuz... doğrusu "turizm" dir...
Çok ama çok faydalı yol gösterişinizden ötürü size minnatarım. Belirttiğim gibi henüz öğrenciyim ve basım aşamasında başıma geleceklerden habersizim şuan. Zarf olayını isize izah etmek istiyorum. Kurs aldığım kurumdaki hocamız ''Yapacağınız zarflardaki iletişim bilgileri ve kurum adları sol bölümde yer almadır.'' dediği için bu şekilde köşeye almıştım. Tekrar çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi düzenleyip tekrar sunuma ekliyeceğim. Saygılar.
aslına bakarsanız yorumum ne kadar sizin için önemli bilmiyorum tasarım hakkında kendimi yeni yeni geliştirmeye çalışıyorum... sade ve verim alınabilir bir görsel olmuş... bi sorum olcak hangi programları kullanıyosunuz... photoshop felan mı???
teşekkür ederim ama yazdıklarımı sanırım biraz yanlış anlamışsınız...
1) cd üzerindeki adresi bu şekilde bloklamak yerine cd'nin etrafında çember şeklinde yazın... beyaz alana taşmamak kaydı ile...
2) kartvizitin formatını bozmuşsunuz... aslında ben size koca şeritleri küçültün demek istemiştim... o yüzden kartvizitle ilgili bir yorum yapmamıştım çünkü onun şeritleri gayet iyiydi... eski haline çevirin kartviziti... öyle daha hoş görünüyordu...
3) şeritleri her yerde farklı kullanmayın... hepsini bir standarda oturtun... mesela ilk yaptığınız kartvizitteki gibi...
4) bütün çalışmalarda şeritler aynı şekilde mavi altta açık mavi üstte... peki antetli neden tezat...
5) telefonla faks arasını bir iki tık daha açın... çok yapışmasınlar birbirlerine...
emeğine sağlık arkadaşım sade ve başarılı olmuş bence.
4) bütün çalışmalarda şeritler aynı şekilde mavi altta açık mavi üstte... peki antetli neden tezat...
bende burda takıldım kurumsal çalışmalarda özellikle bu tarz çok küçük ayrıntılara bile dikkat etmeliyiz.
Renk uyumun ve estetiğin çok hoşuma gitti emeğine sağlık
Hocam bıkmadan yardımsever tutum sergiledeğiniz için çok teşekkür ederim. Sizin sayenizde yanlışlarımı gördüm bu sebeple size ne kadar teşekkür etsem az :S Calışmamı gösterdiğiniz yolda düzenleyip tekrar sunama ekliyeceğim. Saygılar.