Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür Tasarımı (Dershane)

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
fenblmleroksbrorbn2.jpg

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu tür broşürler de söylenecek cok sey yok. Yapılması gerekeni yapmıssın zaten eline sağlık arkadaşım. Hepsini okuyamadım ama yazılım hatalarına izin vermemek icin bol bol okumanı tavsiye ederim gözden kaçmış olabilir insanlık hali.:)
Gözüme çarpan " Düzey Belirleme Sınavı" yazılmış Yalnış bir yazılım bence standart bir şekilde "seviye tespit sınavı" yazarsan daha uygun olur. Siyah bölümler sunum icindir umarım değil ise kaldırmanı öneririm kolay gelsin.

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu tür broşürler de söylenecek cok sey yok. Yapılması gerekeni yapmıssın zaten eline sağlık arkadaşım. Hepsini okuyamadım ama yazılım hatalarına izin vermemek icin bol bol okumanı tavsiye ederim gözden kaçmış olabilir insanlık hali.:)
Gözüme çarpan " Düzey Belirleme Sınavı" yazılmış Yalnış bir yazılım bence standart bir şekilde "seviye tespit sınavı" yazarsan daha uygun olur. Siyah bölümler sunum icindir umarım değil ise kaldırmanı öneririm kolay gelsin.

düzey belirleme sınavını kendiler yazmamı söyledi. Zemindeki siyahı sunum için yaptım baskıda siyah yok. Yorumun için teşekkürler.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
harkulade çok beğendim

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ek olarak tablolardaki rengi ve zenib renginizi biraz daha canlı tonlarda tutmanızı tavsiye ederim. emeğinize sağlık

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
bende sunum için yapmadıysan zemin rengini başka renk yap diyecektim ama sunum içiniş ögrenmiş oldum güzel tanıtıcı açık bir çalışa olmuş evet yazılarda hata olamamsı için başka birine inceletmeni tavsiye ederim çünkübazen bizim yazdıgımız yazılar bize yanlış yada hatalı gelmiyor onun için başka bir arakadaşa okutmanı tavsiye ederim emegine saglık..