Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu fotoğraftaki kullanılan effeckt nedir ve nasıl yapabilirim ?

tolga_fb

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.minga.com.tr
38777_454964860049_349112540049_6691292_2144212_n.jpg

İlginiz için teşekkürler..

terzi312

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kardeş öncelikle böyle bir efekt yok.Bu gösterdiğin resim çizimle yapılmış.Yani photoshopla referans alınarak çizilmiş,ışıklandırma ve gölgelendirmeleri referans üzerinden yapılmış.Renklendirmesinide kişi kendi zevkine göre yapmış olabilir.Ama elimde buna benzer bir örnek var.Bunun kadar olmasada işine yaraması dileğiyle...

Link/ https://www.youtube.com/user/SuperPSTutorials#p/u/17/5cG4QBSU4V8

OptimumPrint

🌱Yeni Üye🌱
Bence Corelin Yeni versionunda olan Resmi vektörel hale getiren efeek ile yapilmis

terzi312

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Coreli daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum fakat hiçbir programın bir fotoğrafı bu hale getirebileceğine inanmıyorum.

tube_erd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Coreli daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum fakat hiçbir programın bir fotoğrafı bu hale getirebileceğine inanmıyorum.

inanmanıza yardımcı olim hem corelde hemde illistratörde yapılabilir fakat bunun corelde yapılması zordur. Muhtemelen illistratörde çevrilip yapılmış kanaatindeyim.

terzi312

🏅Acemi Tasarımcı🏅
inanmanıza yardımcı olim hem corelde hemde illistratörde yapılabilir fakat bunun corelde yapılması zordur. Muhtemelen illistratörde çevrilip yapılmış kanaatindeyim.

:) ben çizim konusunda hak veririm ama ben en azından photoshopta düşündüğüm zaman bu efekte en yakın yukarıdaki verdiğim çalışmaydı o da filter menüsü ağırlıklıydı yani çizim yapmadan bu kadar iyi sonuç alınıyorsa programı şimdi indirmeye başlıyorum :)

tube_erd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) ben çizim konusunda hak veririm ama ben en azından photoshopta düşündüğüm zaman bu efekte en yakın yukarıdaki verdiğim çalışmaydı o da filter menüsü ağırlıklıydı yani çizim yapmadan bu kadar iyi sonuç alınıyorsa programı şimdi indirmeye başlıyorum :)

şimdi izledim videoyu hiç uğraşmayın onunla illistratör indirin veyahut corel x5 ;)

Ömer ÇİÇEK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cicektasarim.com
Bu pluginlede yapılabiliyor.
Topaz ın böyle bir plugin i var psp için Clean olması lazımdı sanırım ama tam hatırlamıyorum web sayfasında mevcuttur muhtemelen