Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu fotoğraftaki kullanılan effeckt nedir ve nasıl yapabilirim ?
Kardeş öncelikle böyle bir efekt yok.Bu gösterdiğin resim çizimle yapılmış.Yani photoshopla referans alınarak çizilmiş,ışıklandırma ve gölgelendirmeleri referans üzerinden yapılmış.Renklendirmesinide kişi kendi zevkine göre yapmış olabilir.Ama elimde buna benzer bir örnek var.Bunun kadar olmasada işine yaraması dileğiyle...
inanmanıza yardımcı olim hem corelde hemde illistratörde yapılabilir fakat bunun corelde yapılması zordur. Muhtemelen illistratörde çevrilip yapılmış kanaatindeyim.
inanmanıza yardımcı olim hem corelde hemde illistratörde yapılabilir fakat bunun corelde yapılması zordur. Muhtemelen illistratörde çevrilip yapılmış kanaatindeyim.
ben çizim konusunda hak veririm ama ben en azından photoshopta düşündüğüm zaman bu efekte en yakın yukarıdaki verdiğim çalışmaydı o da filter menüsü ağırlıklıydı yani çizim yapmadan bu kadar iyi sonuç alınıyorsa programı şimdi indirmeye başlıyorum
ben çizim konusunda hak veririm ama ben en azından photoshopta düşündüğüm zaman bu efekte en yakın yukarıdaki verdiğim çalışmaydı o da filter menüsü ağırlıklıydı yani çizim yapmadan bu kadar iyi sonuç alınıyorsa programı şimdi indirmeye başlıyorum
Bu pluginlede yapılabiliyor. Topaz ın böyle bir plugin i var psp için Clean olması lazımdı sanırım ama tam hatırlamıyorum web sayfasında mevcuttur muhtemelen