cemcey
🌱Yeni Üye🌱
Ben Samsun'da düz lise okuyorum bu sene naklimi Kız meslek lisesine aldırdım ve Fotoğraf ve Grafik bölümünü seçtim.Kendim zaten bu meslek dalı ile ilgiliyim fakat benim grafikerlik mesleği ile endişelerim var
1.Düz liseden geçen biri için zor olur mu ?
2.Mesleki derslerimin çok iyi olması beni iyi yerlere getirir mi ?
3.Meslek lisesinden sonra üniversite okumak istersem meslek lisesi çıkışlı olduğum için zorlanır mıyım ?
4.Meslek lisesi okuduğumda ne olacağım,Üniversite okuduğumda kademem artacak mı ?
5.Şu anda bu meslek dalınca çok kişi var aralarından sıyrılıp kendimi göstermek için nelere öncelik vermeliyim ?
6.Staj yerlerimizi okul mu atıyor biz mi seçiyoruz ?
7.Grafikerlerin en büyük sıkıntıları nelerdir ?
8.Özel sektör olması sıkıntı yaratıyor mu ?
9.Stajda maaş alabiliyor muyuz,alıyorsak ortalama miktarı nedir ?
10.Ankarada bir fotoğraf kursunda 2 aylığını eğitim gördüm ve belgem var bunun bana yararı olur mu ?
Şimdiden çok teşekkür ederim
1.Düz liseden geçen biri için zor olur mu ?
2.Mesleki derslerimin çok iyi olması beni iyi yerlere getirir mi ?
3.Meslek lisesinden sonra üniversite okumak istersem meslek lisesi çıkışlı olduğum için zorlanır mıyım ?
4.Meslek lisesi okuduğumda ne olacağım,Üniversite okuduğumda kademem artacak mı ?
5.Şu anda bu meslek dalınca çok kişi var aralarından sıyrılıp kendimi göstermek için nelere öncelik vermeliyim ?
6.Staj yerlerimizi okul mu atıyor biz mi seçiyoruz ?
7.Grafikerlerin en büyük sıkıntıları nelerdir ?
8.Özel sektör olması sıkıntı yaratıyor mu ?
9.Stajda maaş alabiliyor muyuz,alıyorsak ortalama miktarı nedir ?
10.Ankarada bir fotoğraf kursunda 2 aylığını eğitim gördüm ve belgem var bunun bana yararı olur mu ?
Şimdiden çok teşekkür ederim
Son düzenleme: