Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bunlarda benımm karakalemm calışmalarımm=öztan_er

öztan_er

🌱Yeni Üye🌱
Goruntu362.jpg

Goruntu365.jpg

Goruntu359.jpg

Grnt001-1.jpg

Goruntu360.jpg

Goruntu371.jpg

Grnt001-1.jpg

Benzer konular

dostyol

🏅Acemi Tasarımcı🏅
karakalemi birakma - yoksa o seni birakir ..
tsk - güzel olmus - devamini bekleriz

tekyargic

🌱Yeni Üye🌱
hoş ve yaratıcı eline saglık .kardeş..

grafikız2

🌱Yeni Üye🌱
çoq güsel hepsi yaa,ellerine sağlık...acaba zmn geçip kendimi geliştirdikçe bnde böyle güzel şeyler yapabilecekmiyim :upset::upset::upset:

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok karalamışsın biraz daha çalışmalısın bence fazla bastırma kalemi benden tavsiye ama olacak gibi

agro

🌱Yeni Üye🌱
güzel ama birazdaha yaratıcı şeyler yap ve çizmeyi bırakma her seferinde daha zorunu çizmeyi dene

toprakasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmasınaa çok güzelde elinlee birr sorununmu var yok dikenler kesmeler falan ama işte sanatın en güzel yanı yani sanatcıları normal insanlardan ayıran onlar hayal eder ama göremezler bizlerse hayallerimizi onlara gösteririz bu yüzden kıskananlarda olacaktır bence güzel çalışmalar ama hayallerini kontrol etmelisin...

arsiarma

🌱Yeni Üye🌱
gölgelerle oyna,daha deişik konu seç yetenek var ok

ismylife

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çizgilerin korkak değil kendini daha fazla geliştirebilirsin gerçekten güzel.insanlar resimlerinde pisikolojilerini yansıtırlar resimlerden kişilerin hayatları,görüşleri kısaca özetlenebilir.mesela bende çoğunlukla melek resimleri çizerim üzgün ve isyankar!

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
cok güzeller keşke benimde elim güzel olsaydı :( allah nazardan korusun seni nazar etcem valla :(

Schizophrenia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaratıcı resimler ama form bozukluğu ve boyutsuzluk var bence daha güzellerini çıkarabilirsin çizgilerin gayet hoş

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmaların güzel evet..
bişey sormak istiyorum merak ettim gerçekten..bu sekilde karakalem çalışamsı yapan tanıdıgım pekçok kişide "silah,kalem ,gül vs." temalarının birarada olması takıntımıdır?
kafama sıkar giderim der gibi :cool1:
bir zamanlar ablam da yapmıstı benzer çalışmayı kendince..o da şiir defterine yazdıgı şiirin kompozisyonu olarak aynı sayfaya cizmişti bu temayı..
askla ilgili bir problemmidir yada problem olarakmı görmek gerekir? yada benzer düşüncelerin aynı yasanmışıklarla dile gelmesinden midir..yada yaratıcılık pekçok insanda aynı boyuttamıdır?..sorular uzayacak burada kessem iyi olur sanırım :cool1:

hakikaten merak ettim.acaba böyle düşünen bir benmiyimdirki :sad:.
çalışmaların hoş..devamınıda görmek isterim..

MerCannn

🌱Yeni Üye🌱
ayyyy gerçekten süper bende karakalem çalışması yapıyorum ama benimkiler böyle yaratıcı değil ben genelde iç organları çiziyorum gerçekten güzel oluyolar

flzsmbl

🌱Yeni Üye🌱
çalışmalarına bakınca aklıma "kan ve gül, gül ve diken" diye bi şarkı vardı,o geldi, kendinden emin çizgilerin var, bu çizgileri illüstrasyona çok yakın buldum, sert hatlar bana bunu düşündürdü, başarılı çizimler bence, eline sağlık...