Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bunu nasıl yaparım

rivell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir resmide diyelim iki kişi var bende resmimi onların arkasına atmak istiyorum nasıl yaparım bunu iki kişi önde bende arkada olmak istiyorum

Benzer konular

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
kendini bir güzel pathlersin veya hızlı seçim aracı ile seçersin. ve kendini en alt layera taşırsan en arkada olursn yalnız bir şart var eğer sen fotoğrafın içindeysen kendini arkaya atmak istiyorsan kestiğin alanda beyazlık kalır bunu da dokularla tamamlayabilirsin zor bir işlem olur eğer yeni başladıysan diğer türlü başka bir yerden kesip 2 kişinin arkasında olmak istiyorsan kolay.

rivell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kendini bir güzel pathlersin veya hızlı seçim aracı ile seçersin. ve kendini en alt layera taşırsan en arkada olursn yalnız bir şart var eğer sen fotoğrafın içindeysen kendini arkaya atmak istiyorsan kestiğin alanda beyazlık kalır bunu da dokularla tamamlayabilirsin zor bir işlem olur eğer yeni başladıysan diğer türlü başka bir yerden kesip 2 kişinin arkasında olmak istiyorsan kolay.

iyide mausa basılı tutup alta çekiyom gelmiyor bir türlü?

rivell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kiliti kaldırıp mı yapıyoruz kiliti kaldırıncada ana resmn arkasına attım resim kayboluyor anlamadım gititii yaa yardım lütfenn

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kimin arkasında durmak istiyorsan onun fotosunu kes sonra yeni katman aç ctrl v ile yapıştır(o kestiğin noktaya koycan yine fotoyu yoksa beyazlık kalır). sonra kendi fotonu da kes o kestiğin kişinin alt katmanına koy.ancak öyle olur.başkada aklıma gelen bişey yok

rivell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya ben kesmiycemm iki kişi var resimde bende kendi resmimi o resimde olan iki kişinin arkasına atıcam resmimi hepsi bu

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tamam işte o kişileri kesmen lazım yada ctrl c ile kopyala amaa yeni katmana sonra o kendi resmini kes ve o kopyaladığın veya kesdiğin katmanın bir altına getir sağ-sol tuşlarıyla ayarlamanı yap.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
bir resmide diyelim iki kişi var bende resmimi onların arkasına atmak istiyorum nasıl yaparım bunu iki kişi önde bende arkada olmak istiyorum

Bu işlemi yapabilmeniz için en az üç layerınız olması gerekir. 1. Arkaplan 2. iki kişinin olduğu resim 3. sizin resminiz. Sıralama olarak altta olan layer arkada olduğuna göre en alta arkaplanı üstüne sizin resminizi en üstede iki kişinin olduğu resmi koymanız gerekiyor. Sizin resminiz ve iki kişinin olduğu resim dekupe edilmiş olacak sizin resim arkada olduğu için bir miktar daha küçük olacak...
Bu işlemin püf noktası resimleri dekupe etmek resimler düzgün dekupe edilmediği sürece istediğiniz görüntüye ulaşamazsınız, ikinci nokta resimlerin pozisyonlarının arkaplan resmine uygun olması gerekir. Sonrası uygun yerlere getirip boyutlandırmaktan ibaret ...

rivell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu işlemi yapabilmeniz için en az üç layerınız olması gerekir. 1. Arkaplan 2. iki kişinin olduğu resim 3. sizin resminiz. Sıralama olarak altta olan layer arkada olduğuna göre en alta arkaplanı üstüne sizin resminizi en üstede iki kişinin olduğu resmi koymanız gerekiyor. Sizin resminiz ve iki kişinin olduğu resim dekupe edilmiş olacak sizin resim arkada olduğu için bir miktar daha küçük olacak...
Bu işlemin püf noktası resimleri dekupe etmek resimler düzgün dekupe edilmediği sürece istediğiniz görüntüye ulaşamazsınız, ikinci nokta resimlerin pozisyonlarının arkaplan resmine uygun olması gerekir. Sonrası uygun yerlere getirip boyutlandırmaktan ibaret ...

serdarrello hot bunu eklermsin rica etsem