Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

BURSA Kahveciler Odası

BlueBeach

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

arkadaşlar resim de görülen logonun çizim hali çok acil lazım oldu. Bulabilen varsa benimle paylaşabilirmi?

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
bursa kahveciler odası ama amblemde kahve asıl obje olarak değil ordaki ayrıntılardan biri gibi duruyor. ön planda olar teleferik..

BlueBeach

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logoyu çizenin kim olduğu belli değil belki bi şekilde logo nun çizim halinin elinde olan biri vardır diye düşünüyorum. Logo odanın bi logosu ve değiştirmem de mümkün değil.Vectorel hali lazım sürem azaldı.

BlueBeach

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Önemli değil :) Ayrıca konuyu yalnış yere açtım farkındayım ama çaresiz kaldım..Aklımdaki bütün efkar şarkıları sölemeye başlıcam birazdan

Ayrıca çizenin kim olduğunu bulursam yorumunu kendisine ileticem :D

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
iyide çizilmeyecek bir logo değil üstünden çizmeni tavsiye ederim. ağaçlar zati tek kapya yapıştır mantığı ile çoğaltılmış.

BlueBeach

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet çizilebilir logo ama logo çizimlerinde biraz zayıfım.Matbaa da olduğum için genelde firmaların logoları bize hazır gelir yada bizden logo hazırlamız istenir. Ama olan bi logoyu çizmemde biraz zayıf olduğumu düşünüyorum. Uğraştım ama başarabildiğimi sanmıyorum.Bu yönümü en kısa zamanda geliştiricem ama şu an değil :)