Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

buz pisti afiş çalışması

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
arkadaşlar konayada yeni açılan buz pistine yaptığım afiş tasarımı

icaclubelilancopylz8.jpg

Benzer konular

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bir afiş çalışması tebrikler anlatılmak istenen konu gayet açık bişekilde ifade edilmiş...
bu afişin iç mekan baskısını yerinde gördüm baskı sonrası çok güzeldi. hafızam beni yanıltmıyorsa clp olarakda bu afiş asıldı??

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
imajda biraz sorun var , ama söylediği gibi renk güzel anlatım iyi .

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
kıvılcım;50293' Alıntı:
güzel bir afiş çalışması tebrikler anlatılmak istenen konu gayet açık bişekilde ifade edilmiş...
bu afişin iç mekan baskısını yerinde gördüm baskı sonrası çok güzeldi. hafızam beni yanıltmıyorsa clp olarakda bu afiş asıldı??

dostum ne zaman gördün daha yeni yaptım bunu ve baskıya geçmedik :D

creades

🌱Yeni Üye🌱
afişteki erkeğin parmakları ve kadının ayağı nereye kaybolmuş...o kadar büyük afişte ööle çok yer varken... "ice clup" logosu ve tel noları o kadar yüyütülmüşki iyi bi yerde olması ve görülmesi gereken foto ve slogan güme gitmiş afiş hiçte iyi olmamış..

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
afişteki erkeğin parmakları ve kadının ayağı nereye kaybolmuş...o kadar büyük afişte ööle çok yer varken... "ice clup" logosu ve tel noları o kadar yüyütülmüşki iyi bi yerde olması ve görülmesi gereken foto ve slogan güme gitmiş afiş hiçte iyi olmamış..

arkadaşım anlatmak istediğinden hiçbişey anlamadım resim zaten ön planda sloganda sana hiç katılmıyorum bu konuda
diğer arkadaşların yorumlarını dikkate alıcam çünkü mantılkı ama seninki sadece ''yazayım gitsin şuraya bişeyler'' gibi olmuş
bidaha yorum yapacaksan ''afiş hiçte iyi olmamış'' daha seviyeli bi şekilde yap yada hiç yapma

ByGraphArt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerce.com
güzel çalışma ellerine sağlık ama yorumculardan birisinin söylediği gibi sadece adamda değil bayan resmindede problem var ama bu çalışmanın kötü olduğu anlamına gelmez düşünce çok hoş ortadaki sloganın yazı karakteri bana çok basit geldi binlerce font seçeneği var biliyorum ama oraya daha güzel bir yazı karakteri bence işi dahada profesyonelleştirirdi.... diye düşünüyorum tekrar ellerine sağlık yenilerini bekliyoruz...

kralamasya05

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaş yaptığın afiş çok güzel olmuş ama bayanda resmi hiç olmamış
yeni calışmalırın bekliyoruz

haliluzun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yukarıda yazılan hatalar düzeldikten sonra bence otur ve şunu düşün ön planda olmak istenen nedir onu göre yeniden tasarla... böyle büyük bir afiş için ücretli alabileceğin güzel imajlar var bence değerlendir..

onurgozay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
imajda biraz sorun var , ama söylediği gibi renk güzel anlatım iyi .

katılıyorum .. biraz daha dpi çok iyi gelirdi... dekupajdada sanki biraz sorun gördüm... görseli afişe montede renk tonlarını logoya uyarlayabilirdin.. o pist üzerinde kayanlar bizim ayşe ile mehmet değilde.. bir rüyada buz üstünde kayan bir çift olabilirdi..

çalışma sanki ( yada işletmenin kendi prensibi olabilir) buz pistini burrger king gibi yapma eğiliminde.. yani iş çıkışı hadi gel bi yarım saat piste gidelimmi.. kitlesi hedeflenmiş gibi..

dediğim gibi görselin renk ayarlaması ve biraz ps rütuşu kurtarabilirdi..

emeğine ve eline sağlık