Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cağteks Gelinlik afiş

burweb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.burweb.net
cagteksdemo.gif

Yorumları bekliyoruz ..
Freelance olarak işe aldığımız bir elamandan

Benzer konular

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık arkadaşım... bu çerçeveler sanki çok kaba durmuş gibi ama bu benim fikrim tabi..
bide bu ortadaki siyah zeminin içerisindeki çağteks yazısının üzerinde nokta olarak kullanılan pembe çizgilerin bi tanesi fazladan mı bana mı öyle geldi... iyi çalışmalar

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Çerçeveler kaba duruyor gerçekten background koyu olmuş ayrıca fontlarda pek hoş durmuyor

burweb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.burweb.net
logo üstündeki kırmızı cizgi evet o fazlalık logo o şekilde geldiği için eleman dikkat etmemiş
düzenlemeler yapıldı.

Grafek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renk uyumu: 0
Font uyumu: 0
Estetik: 0

O çerçeveler yerine daha estetik, göze hitap eden çizgiler kullanılmalı fotoğraflar için.
Afişte gelinlik fotoğrafları olduğundan kelli daha açık yahut koyu olsa bile daha uyumlu renkler kullanılmalı. Yazılar neden bu kadar karman, çorman? Yeni elemanınız bunlara dikkat etmelidir. Yani şahsen benim sizden gelinlik alacağım varsa bile bu afişi gördükten sonra vazgeçerim. Zira afişte gerçekten "güzel" diyebileceğim hiç bir şey mevcut değil.

... Evet, eleştirim biraz acımasız oldu ama, faydalı olmak adına bunu yapmak zorundayım.
Ama ne kadar faydalı olabildiğim meçhul. Her neyse. Afiş olmamış diyor, saygılarımı sunuyorum.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Sağ taraftaki çerçeve o kadar da kaba değil... zemin yumuşak bir renk olsaydı çok zarif dururdu. Keşke sitemize bu işi grafikeriniz yüklemiş olsaydı. O zaman açıkçası daha net ifade edebilirdim düşüncelerimi. Ama şu an acımasız bir sınava tabi tutulmuş biri var ve o da sizin grafikeriniz gibi bir hisse kapıldım. Yanılıyor olabilirim. Ama çok da önemli değil; bu etik değil... Çalışma henüz onaylanmamışsa bu çalışma hala grafikerinize aittir.Bu çalışma onun tarafından yüklenmiş olsaydı, grafikerinizin aldığı fikirlerle yorumları doğrultusunda yapabilecekleri daha etkili olurdu. Bu şekilde olunca çok da etik bulmadım. Ayrıca kuralları okumalısınız bence, çünkü adres bilgilerini bu sitede işlerde saklayarak yayınlıyoruz. Burada yorum yapan arkadaşlara da herkes kendini bu freelancer grafikerin yerine koymayı dener mi? diye soruyorum... Bari biz etik olalım değil mi? Bu arada iş ilanınızla ilgili size pm atmıştım, dikkate almayın lütfen. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

burweb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.burweb.net
Öncelikle eleştirinin acımasızı olmaz her türlü eleştiri yıkıcı değil aksine yapıcıdır..sizin yazdıklarınıza alınganlık değil daha iyi obje edebilmemizi sağlar .
evet grafikerimiz bu dili bilmediği için bu forumda gezinemez kendisi 19 yaşında bir alman stajerimiz..
elbette ki bu ürün müşteriye sunulmadı bizde zaten sizlerin fikir ve düşüncelerine saygı gösterdiğimiz için bu forumdan yararlanma ve stajerlerimizi ona göre yönlendiriyoruz..

Yorumlar için teşekkürler

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Öncelikle eleştirinin acımasızı olmaz her türlü eleştiri yıkıcı değil aksine yapıcıdır..sizin yazdıklarınıza alınganlık değil daha iyi obje edebilmemizi sağlar .
evet grafikerimiz bu dili bilmediği için bu forumda gezinemez kendisi 19 yaşında bir alman stajerimiz..
elbette ki bu ürün müşteriye sunulmadı bizde zaten sizlerin fikir ve düşüncelerine saygı gösterdiğimiz için bu forumdan yararlanma ve stajerlerimizi ona göre yönlendiriyoruz..

Yorumlar için teşekkürler

Teşekkür ederim... Önce iş ilanınızı görüp hemen ardından bu konuyla karşılaşınca işaret edilen tek bir nokta var gibiydi. Tekrar kolay gelsin, iyi çalışmalar.

burweb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.burweb.net
unutmadan söyleyeyim buraya koyduğum tasarımlar kendi çalışmalarım değil yanımda çalışan elamanlarındır.. ben bütün mesulüyeti üstüme alarak koyuyorum eleştirler türkçe olduğu için ancak ben alıyorum
önemli olan eleştirelerden sonra elemanlarımı topa tutmak dermişim :) tabikide değil işin şakası bu..
Benim çalışanım benimle eş değerdir bizde patron işçi felsefesi olmaz..

bir tanede kendi çalışmamdan ekleyeyim..

ustlogo.jpg

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
unutmadan söyleyeyim buraya koyduğum tasarımlar kendi çalışmalarım değil yanımda çalışan elamanlarındır.. ben bütün mesulüyeti üstüme alarak koyuyorum eleştirler türkçe olduğu için ancak ben alıyorum
önemli olan eleştirelerden sonra elemanlarımı topa tutmak dermişim :) tabikide değil işin şakası bu..
Benim çalışanım benimle eş değerdir bizde patron işçi felsefesi olmaz..

bir tanede kendi çalışmamdan ekleyeyim..

ustlogo.jpg

Bu çalışmanıza bence yeni bir başlıkta yer vermelisiniz. O zaman gerekli ilgiyi görecektir. Burada arada kaynayabilir.

sezgonaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renklerle bıraz daha oynayabılrıdın sanırım

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar yorumlarını paylaşmışlar bende bir çoğuna katılıyorum...
Gelinlik olduğu için daha kibar, yumuşak ve estetik olsa daha iyi olur bence.
Ayrıca farkında olmadan kural ihlali yapmışsınız.Güzel sitemizin değeri için kuralları tekrar okumanızı tavsiye ediyor ve linli veriyorum :wink:
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html
(yaptığınız kural ihlali 13.madde)
Devamını bekliyoruz
Durmak yok, yola devam :p
Paylaşım için teşekkürler
Saygılar

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
olmamış arkadaşalrın söylediklerini katılıyorum.
1-) Renk seçimin yanlış
2_)Kullandıgın fotografların bazılarında bozulma var baskıda bu daha kötü gözükücek.
3-)Fotoğrafların kenarlarındaki çerçeveler olmamış kaba duruyor...
daha bir sürü var .....

recepuncu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk baktığımda 2009 "Kış" koleksiyon...

ne demek istedi diyceksin :) yani afişi gördüm yazıyı gördüm KIŞ kelimesi yokken bile içimden geçti bak yaz ayındayız önümüzde sıcak günler var daha fresh daha soft olabilir bunun gibi çalışmalar..