Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nacizane fikrim "çifte kampanya inanılmaz fiyatlar"yazısının zemindeki renkle logo daki pembelik pek bi yan yana duramamışlar gibi geldi bana sanki ordaki fon rengi degişse dahamı iyi durucak...
nacizane fikrim "çifte kampanya inanılmaz fiyatlar"yazısının zemindeki renkle logo daki pembelik pek bi yan yana duramamışlar gibi geldi bana sanki ordaki fon rengi degişse dahamı iyi durucak...
Bence Çifte kampanya afişindeki sitay yazıların hepsinin flotaları (beyazlarını) kalınlaştırılırsa yazılar daha bi ön planda olacak gibi...Fotograf makinasını büyütmek gerek..
İkinci afişteli Bir rakkamınıda pek sevmedim..
Kompozisyonlar süper ellerine sağlık çok başarılı ...
ilk calismada alttaki yazi beni cok rahatsiz etti. ama illa yesil kullanman gerekiyosa bence ustteki banti beyaz yapip icindeki yazilari yesil kullanabilirsin...
ilk resimde 55$ + KDV yazsının üzerinde çizgi belirgin değil hocam isterseniz biraz daha belirgin yapabilirsiniz
çalışma çok güzel sizin çalışmalarınızı artık dışarda görsem bunu kesinlikle belqin yapmış diyebilirim çalışma mantığınız az çok anladım aynı yöntem üzerinden gidiyorsunuz bu durum bence güzel oluyor
ilk resimde 55$ + KDV yazsının üzerinde çizgi belirgin değil hocam isterseniz biraz daha belirgin yapabilirsiniz
çalışma çok güzel sizin çalışmalarınızı artık dışarda görsem bunu kesinlikle belqin yapmış diyebilirim çalışma mantığınız az çok anladım aynı yöntem üzerinden gidiyorsunuz bu durum bence güzel oluyor
Ama tabi zamana, modaya ve taleplere göre de tarzımızı geniş tutmak durumundayız. İstekleri karşılamak ve amaca ulaşmaktır önemli olan. Buna kendi tarzımızla ulaşabiliyorsak ne mutlu